Stoprocentní soustředění. „Žádné signály od nás nečekejte,“ vzkázal Procházkův tým

Absolutní utajení a čistá mysl. Jiří Procházka skrze svůj trenérský tým učinil důležité prohlášení před nadcházející bitvou s Alexem Pereirou. O co jde?

Jiří Procházka se chce soustředit pouze na sebe Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Jiří Procházka se před UFC 295 uzavírá do své bubliny

Už ani slovo, fotka, či video. Jirka Procházka spolu se svým trenérským štábem učinil rozhodnutí nevynášet před očekávaným titulovým soubojem s Brazilcem Pereirou žádné informace z přípravy, cesty do USA i samotného zákulisí. Předzápasové rozbory a predikce tak od týmu BJP rozhodně nečekejte.

Martin Karaivanov: "Přátelé, tohle je poslední fotka z naší přípravy na titulový zápas na UFC 295. Nyní už jen hluboký focus na proces finálové přípravy, fightweek a samotný zápas. Vše máme rozplánované a můžu po dnešku říct, že celý BJP tým je už teď připravený na vše. Děkujeme všem moc za podporu"

Jan Stach: "V průběhu přípravného campu na titulovou UFC bitvu 11.11. bude z našeho tábora rádiový klid. Žádné fotky a videa z tréninku, rozhovory o Jirkovi, vyjádření k přípravě, vlogy,... jen 100% soustředění na výzvu před námi. Děkuji, že budete respektovat toto rozhodnutí teamu a pomůžete tak naší plné koncentraci na přípravu bez rozptýlení."

Oproti posledním UFC zápasům jde tedy o velkou novinku, která je však vzhledem k důležitosti zápasu a okolnostem více než pochopitelná. Na základě těchto skutečností je o to vzácnější náš rozhovor, který jsme s Jirkem natočili přímo v brněnském Jetsaam Gymu jen pár dní před oznámením jeho zápasu s Alexem Pereirou. Pustit si ho můžete na našem youtube kanále zde.

Jirkův trenérský tým, který se v této přípravě rozrostl o grapplingového specialistu, Jana Stacha, určitě ví, co a proč dělá. Fanoušci sice budou o tyto předzápasové  materiály tentokrát ochuzeni, nejdůležitější je ale samotný zápas, který se v ikonické Madison Square Garden uskuteční v noci ze soboty 11. 11. na neděli 12. 11.

Už teď si můžete na zápas Procházka vs. Pereira vsadit u Fortuny. Paradoxní je, že nejprve jsme poměrně dlouho čekali, až se tento duel oficiálně oznámí, až jsme dostali poměrně překvapivý termín, který ovšem samotnému Procházkovi velmi vyhovuje.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Jiří BJP Procházka

Jiří Procházka: termín přišel vhod, pět týdnů je akorát vyboostovat to naplno!

Jiří Procházka se nakonec titulové bitvy dočká dříve, než se očekávalo, nijak ho to ale nezaskočilo, brzký termín vítá a hodlá si dojít pro...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...