Míša Dostálová popsala své zatčení v Japonsku. Policii zajímaly dost zvláštní věci

Míša Dostálová je tvrdá bojovnice a jako první žena v České republice získala černý pásek v bjj, ani ten jí však nepomohl v konfrontaci s japonskou policií. Jak se Míša v zemi vycházejícího slunce dostala do křížku se zákonem?

Míša Miss Problem Dostálová Foto: Clash of the Stars

Nevinný výlet se změnil v dlouhý výslech

Někoho možná napadne, že Míša Dostálová, přezdívaná „Miss Problem“, zkrátka dělá trable, ať už je kdekoli, jenže chyba lávky. Jak Míša popsala, do nešťastné situace se dostala úplnou náhodou a kvůli banalitě.

„Jely jsme s kámoškou na výlet, vrátily jsme se pozdě večer na nádraží, měly jsme tam kola, začalo pršet, bylo hrozně ošklivo, já na sobě měla minisukni, tílečko, tak jí říkám: ‚Hele, počkáme tady v Mekáči, až přestane pršet,‘“ popsala Míša nevinný začátek celé události v podcastu Red Card.

„No, a čekaly jsme tam asi tři hodiny a ono nepřestávalo pršet, tak říkám: ‚Ty jo, už se stmívá, už je skoro tma, s takovou nenajdeme ani hotel‘. Tak jsme se rozhodly, že vyrazíme i v tom dešti, za tmy.

Jen co jsme nasedly na kolo, tak samozřejmě policajti, šup, stopli nás: ‚Vy nesvítíte‘ a my: ‚Jé sorry, my si to zapneme‘ a oni: ‚Ne, ne, ne slezte z kola, vaše pasy‘. No a já tím, že cestuju docela často, tak na to tak trošku... Prostě ten pas u sebe nenosím. Vím, že bych měla, ale nenosím,“ přiznala Míša.

„Takže začaly potíže (...), skončila jsem na vyšetřovačce, ale byla to pak i relativně zábava, protože jsem frajerům řekla, že umím japonsky, tak jsem tam začala solit takový ty názvy chvatů z juda, který jsou v japonštině, tak se strašně smáli,“ vzpomínala s úsměvem Dostálová.

„No, ale na tom výslechu jsem byla asi do dvou do rána. A otázky typu: ‚Jakou máš krevní skupinu‘ a ‚Kolik vydělává tvůj brácha‘ (...), brali mi otisky prstů za to, že jsem u sebe neměla pas,“ ukončila vyprávění Míša.

Míšu v kleci čeká Veronika Zajícová

Míšu uvidíme 28. října v postojářském souboji s Veronikou Zajícovou. Původně si to měla „Miss Problem“ rozdat s Hankou Gelnarovou, ta se však zranila a tak organizace povolala náhradu.

A promotéři věděli dobře, po kom sáhnout, nejenže je Veronika profesionální fighterka, navíc mají s Míšou mezi sebou dlouhodobé spory, které znovu otevřely během předzápasového B4THECLASH.

Míša Dostálová nikdy nebojovala v čistě postojářském duelu, na druhé straně je to zkušená zápasnice, která jako první žena v České republice získala černý pásek v brazilském jiu-jitsu.

sipka SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na vyprodaný turnaj Clash of the Stars 6 s Fortunou

Jak ale sama Míša říká, je už v důchodu a v sobotu se předvede v disciplíně, která je pro ni v podstatě nová. Uvidíme tedy, zda se v ní i v postoji probudí stejný bojovný instinkt, jakým vládne na zemi, nebo zda ji ve strikingu zkušenější Zajícová porazí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Žralok vs. Rendys

Clash of the Stars 6: Rendys vs. Žralok – kurzy, analýza a sázkový tip

V šestém turnaji Clash of the Stars uvidíme konečně prvně v akci upovídaného Žraloka.🦈 V MMA si to rozdá s chráněncem Karlose Vémoly...

Dolari Plzňako

Dolari „Kudlanka“ Plzňako vysvětlil, proč mu homosexuálové berou sílu

Dolari Plzňako se při B4THECLASH pohoršoval nad rozhovorem Karlose Bendy a Žraloka.🦈 Proč pikantní témata berou Dolarimu životní sílu?💥

Jarda Korlár vs Datel

Clash of the Stars 6: Kotlár Security vs. Datel v zápase bez rukavic – kurzy, analýza a tip

Tady poteče krev!🩸 V jednom z nejočekávanějších zápasů turnaje Clash of the Stars 6 si to v zápase holých kloubů rozdá Jaroslav Kotlár a...