Dolari „Kudlanka“ Plzňako vysvětlil, proč mu homosexuálové berou sílu

Dolari Plzňako se při B4THECLASH pohoršoval nad rozhovorem Karlose Bendy a Žraloka. Proč pikantní témata berou Dolarimu životní sílu a co mu ji naopak dává?

Dolari Plzňako Foto: Clash of the Stars

Dolari Plzňako a složitosti jeho životní síly

Během posledního B4THECLASH se potkali u jednoho stolu účastníci souboje tři na jednoho a mezi nimi nechyběl už teď legendární Dolari Plzňako, který již od úvodní tiskovky Bendovi hrozí svou smrtonosnou Kudlankou. Vsaďte si na Clash of the Stars a získejte navýšený registrační bonus

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Dolari od počátku tvrdí, že novodobé MMA nemá proti jeho kung-fu sebemenší šanci a během předzápasového vysílání popisoval své učení v Tibetu. Tomu se zdráhali věřit i téměř všichni přísedící, na jeho návštěvu daleké země se ho však ptali i někteří telefonující.

Mezi těmi se nakonec ozval i jeden ze zápasníků šesté řady a odvěký rival Karlose Bendy Žralok, který kromě spousty jiného na popud Bendy a kompromitující nahrávky, která ve vysílání zazněla, promluvil o pikantnostech ze svého života. A to se mistrovi kung-fu vůbec nezamlouvalo.

„Tomáši, můžeš to ukončit?“ žádal rozrušený Plzňako a kousal se při tom do dlaně. „Ukončete to, nemám sílu! (...) Nemluvte tady o tom, kdo si co dělá, a ještě chlapi,“ rozčiloval se Plzňako během B4THECLASH.

V rozhovoru pro kanál Willy Cao Dolari Plzňako popsal, odkud čerpá sílu. Prý si ji dokáže vzít ze stromů a obecně přírody, a dokonce prohlásil, že dokáže komunikovat se zvířaty. Na druhé straně jsou ale na světě i věci, které mu tuhle životní sílu kradou.

„Když se dívám na ženský zadky, příklad, na pozadí, tak v tu chvíli, jak vidím ženský pozadí, tak dokáže veškerá síla a energie ze mě jít pryč. Nebo jak jsem tady slyšel, jak se teď bavili, že to mužský přirození, co si ti lidi dělaj navzájem, tak jsem v sobě neměl sílu,“ prozradil Plzňako.

sipka SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na vyprodaný turnaj Clash of the Stars 6 s Fortunou

„Odcházela ze mě veškerá energie a už jsem v sobě neměl žádnou sílu,“ popisoval své pocity během Žralokova telefonátu. „Tak jsem se chytil za hlavu a musel jsem udělat s nunčakama něco, abych se odreagoval, a dělal něco hned jinýho, abych to nemoh poslouchat, abych neomdlel, aby ještě ta zbývající síla, kterou v sobě mám, abych se udržela a moh jsem si sednout na tu židli,“ vysvětloval Plzňako.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jarda Korlár vs Datel

Clash of the Stars 6: Kotlár Security vs. Datel v zápase bez rukavic – kurzy, analýza a tip

Tady poteče krev!🩸 V jednom z nejočekávanějších zápasů turnaje Clash of the Stars 6 si to v zápase holých kloubů rozdá Jaroslav Kotlár a...

Karlos Benda se stal terčem útoku žraloka Patrika

Tady končí veškerá sranda. Žralok způsobil Bendovi krvavé zranění. Ten vytasil těžký kalibr

Závěrečná tiskovka Clash of the Stars přinesla očekávané brikule. Žralok se převtělil do nadpozemského Thora a svým kladivem udeřil Karlose...

Tomáš Le Sy

Tohle číslo vám vyrazí dech! Tomáš Le Sy nastínil, kolik lidí sleduje PPV Clash of the Stars

Clash of the Stars je s každým dalším turnajem na vzestupu. Pravidlo, že i negativní reakce a kontroverze přitahují pozornost, tu sedí...