Odstavený Vašek Mikulášek avizuje útok hned na 3 tituly v různých organizacích

Baba Jaga to ani po vyhazovu z Oktagonu nehodlá zabalit. Příští rok by měl podle vlastních slov zabojovat hned o tři tituly. Podrobnosti v článku.

Mikulášek se rozhodně nechystá do sportovního důchodu Foto: OKTAGON MMA

Mikulášek chystá na příští rok titulové žně

Nic ho nezastaví. Václav Baba Jaga Mikulášek se po svém propuštění z organizace Oktagon evidentně nechystá na ústup ze světa MMA. Naopak. Nabídky se mu podle vlastního vyjádření jen hrnou a během roku 2024 by se měl postupně představit v titulovém boji ve třech různých organizacích.

„Ahoj jsem Baba Jaga a příští rok je můj. Půjdu o 3 tituly ve třech různých organizacích. Jsem rád, že dostávám stále šance a možnosti. Neříkám, že jsou to světové organizace, ale jedna známá po celé Evropě, za což jsem mega rád. Všechny si je vezmu, všechny. Letos v prosinci se bude ohlašovat první a zbytek v průběhu příštího roku. Děkuji, že si můžu své sny stále plnit“

O jaké organizace se přesně se můžeme jen domnívat. Mikuláškovo jméno se v posledních dnech hodně skloňovalo s organizací Clash of the Stars, která se skutečně dostala do povědomí i v sousedních zemích. Vedení Clashe ovšem nedávno uvedlo, že angažování svérázného bojovníka prozatím není na pořadu dne.

V polovině října se cesty Mikuláška a organizace Oktagon definitivně rozešly. Poslední kapkou do poháru trpělivosti bylo napadení trenéra Müllera na turnaji v Bratislavě, o kterém jsme psali zde. Kontroverzní bijec z Bohumína zažil v posledních letech velký sešup, co se sportovní výkonnosti týče. Zároveň se potýkal i psychickými problémy, ke kterým se přidaly neshody v gymu i soukromém životě. Na základě svých příspěvků na internetu navíc už po několikáté přišel o svůj instagramový účet.

Zároveň se ovšem domácí scéna za poslední roky rozšířila o několik nových organizací, které podle všeho mají o Mikuláškovy služby zájem. S babou jagou je každopádně těžké pořízení a ne každý promotér je ochotný jeho pravidelné excesy tolerovat. Uvidíme, kudy nakonec povedou Vaškovy kroky, a zda ho skutečně v dohledné době uvidíme v zápasech o šampionské pásy.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Baba Jaga

Václav Mikulášek kajícně reaguje na svůj poslední výkon. „Potřebuji pomoc,“ napsal

Z krize do krize. Václav Baba Jaga Mikulášek aktuálně prožívá velké trápení, což umocnil sobotní zápas v Trnavě. Tady je nejčerstvější...

Václav Mikulášek uvaří v Prostřeno!

Vašek Mikulášek promluvil o zdrcnuté kulajdě a dalších komplikacích v Prostřeno!

Vašek Mikulášek je jedním ze soutěžících MMA speciálu kulinářské show Prostřeno!🍕 Baba Jaga vařit umí, ale i tak ho neminuly nějaké ty...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Baba Jaga už má hejtrů po krk. Starejte se o sebe! vzkazuje jim

Vašek Mikulášek zpracovává jednu pohromu za druhou, což je samo o sobě záhul, k tomu všemu se ale musí vyrovnávat s komentáři neúnavných...