Vašek Mikulášek promluvil o zdrcnuté kulajdě a dalších komplikacích v Prostřeno!

Vašek Mikulášek je jedním ze soutěžících MMA speciálu kulinářské show Prostřeno! Baba Jaga je vyučený kuchař a vařit podle všeho umí, přesto ho během vaření neminuly nějaké ty komplikace.

Václav Mikulášek uvaří v Prostřeno! Foto: OKTAGON MMA

Zdrcnutá kulajda a špatná šlehačka

Vašek Mikulášek se společně s dalšími bojovníky účastnil speciální dílu oblíbené kulinářské show Prostřeno! a jeho meníčko vypadalo velmi lákavě. Vašek však přiznal, že ne vše dopadlo tak, jak si představoval. Prozradil, co přesně se nepovedlo.

„Vašek se jeden čas vařením živil, a tak ho ostatní považují za profíka a mají z něj respekt. Vašek se k plotně postaví v úterý. Netají se tím, že je flegmatik, ale je také Beran a má horkou hlavu.

Vašek nebude vařit ve své kuchyni, a tak vsadí na snadnější menu. I tak ale v kuchyni zažije horké chvilky, podcení přípravu a nebude mít svůj den. Začne to omylem se šlehačkou a smůla se na paty bude Vaškovi lepit i dál,“ prozradilo něco málo ze zákulisí soutěže Super.cz.

Samotný Václav Mikulášek potvrdil, že nebyl zrovna ve formě. „My jsme byli v Prostřenu a tam jsem to úplně všechno zk***il,“ prozradil Baba Jaga v podcastu Tělo na tělo. „Ale jako nebyl jsem nejhorší. (...) Ale říkal jsem si: Za tohle dostanu takovou bídu,“ smál se Mikulášek.

„Kulajda se mi zdrcla, zapomněl jsem koupit ingredience, místo šlehačky na šlehání jsem koupil šlehačku na vaření a pak šlehám a dívím se, že to nejde,“ popsal Vašek průběh vaření.

Co přesně se pokazilo?

Mikulášek přiznal, že ho při natáčení přešel veškerý humor. „Já se úplně stydím, až to vyjde. Co tam jsem předvedl. (...) Já jsem tam šel nemocný do toho Protřena, mě asi tři nebo čtyři předtím hospitalizovali,“ prozradil.

Kromě toho, že se sám Mikulášek vrátil těsně před natáčením z nemocnice, musel se během natáčení vyrovnávat s další nepříjemnou zprávou. „Ještě ten den na natáčení mi volala máma, že mému druhému psovi našli nález, že se báli, že to je rakovina a já ty psy fakt miluju,“ vysvětlil své rozpoložení v Prostřeno!

➤ Čtěte také: Baba Jaga už má hejtrů po krk. Starejte se o sebe! vzkazuje jim

Speciál kulinářské soutěže pro fanoušky bojových sportů můžete sledovat celý tento týden. Kromě Vaška uvaří David Hošek, Lukáš Olejník, Matúš Juráček a Arleta Krausová.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Baba Jaga

Václav Mikulášek kajícně reaguje na svůj poslední výkon. „Potřebuji pomoc,“ napsal

Z krize do krize. Václav Baba Jaga Mikulášek aktuálně prožívá velké trápení, což umocnil sobotní zápas v Trnavě. Tady je nejčerstvější...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Zpleskám tě jako malou holku! Mikulášek rozjel na Vlčka trash talk, o který žádal

Zbyněk Vlček sice ještě neměl šanci pořádně zápasit, zato už stihl vyprovokovat slušný trash talk.🔥 To ale Zbyňkovi nejspíš vůbec nevadí....

Zbyněk Vlček

Zbyněk Vlček: Kincl mě posadil na zem. S Mikuláškem bych do klece šel

Zbyněk Vlček i přes zrušený zápas nepolevuje, dál na sobě maká💪, aby byl ve formě, až přijde další příležitost. S kým trénuje a s kým by...