Zbyněk Vlček: Kincl mě posadil na zem. S Mikuláškem bych do klece šel

Zbyněk Vlček i přes nešťastně zrušený zápas na Štvanici nepolevuje a dál na sobě maká, aby byl ve formě, až přijde další příležitost. S kým trénuje, s kým by šel rád do boje a kterého z bojovníků obdivuje?

Zbyněk Vlček Foto: instagram/Zbyněk Vlček

Příprava s těmi nejlepšími – Kdo dal Vlčkovi v tréninku co proto?

Mnozí o Zbyňkovi mluví jako o tom „klukovi z Love Islandu“, Vlček je však odhodlaný ukázat lidem, že do klece patří. Co v něm je, se chystal předvést už koncem července na Štvanici, to mu ale bohužel nevyšlo a paradoxně to zavinila příprava s těmi nejlepšími. Na kempu v Thajsku totiž chytil stafylokoka, který mu znemožnil nastoupit do zápasu.

Zbyněk teď už vyhlíží další zápas, který je prý v tuto chvíli v jednání, a v přípravě nijak nepolevuje. Trénuje v pražském gymu Gorila MMA a sem tam si střihne sparring s někým z elity českého MMA. V Thajsku se mu poštěstilo potrénovat i s Jiřím Procházkou.

„Máš dobrej pocit z toho, že trénuješ stejně jako ti nejlepší,“ popsal Vlček v podcastu Uppercut své pocity z kempu v Thajsku. „Já z toho juda... troufám si říct, že mám dobrej wrestling, takže jsem ho (Jirku Procházku) taky párkrát hodil, samozřejmě on mě taky,“ řekl Vlček se smíchem. „S nim trénovat to je... Nikdy nevíš, co od něj přijde.“

Zbyněk ale přiznal, že největší kotel zatím dostal od Patrika Kincla. „Dostal jsem vypínák od něj. Posadil jsem se, dostal jsem high kick. Od něj jsem byl asi nejvíc zbitej,“ přiznal Vlček.

Zbyněk Vlček a jeho další zápas. S kým by rád do klece a koho obdivuje?

Když se Vlčkův zápas v Oktagonu ohlásil, své k tomu řekli nejen fanoušci, ale i někteří zápasníci – problém s ním měl především Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek: „Já jsem to nevnímal, vím, že Vašek to má rád tu pozornost,“ prozradil Vlček.

„Já bych do něj šel, rozhodně,“ připustil Vlček, když padla otázka, jestli by si s Babou Jagou troufnul jít do klece. „Neříkám, že by to byl vysněnej soupeř, ale jo, já bych si to s ním dal, stoprocentně.“ Zbyněk přiznal, že měl Mikuláška coby osobnost českého MMA vždycky rád a uznával ho za to, jakou dokázal dělat show.

„Já jsem proti němu nikdy nic neměl, ale teď, aby se pouštěl do mladýho kluka, který si za něčím chce jít, přes to nejede vlak.(...) Jako jo, on začal dělat trash talk, ale když už se to začalo, mělo by se to i dokončit, takže já bych do toho šel stoprocentně,“ zopakoval Vlček. „Tahal bych to na zem, na tý zemi mi nepřipadá nějakej dobrej. Postoj má šikovnej, on je fakt dobrej postojář,“ prozradil případnou taktiku na Mikuláška.

➤ Čtěte také: Je to tady! Jiří Procházka zná termín a soupeře pro svůj návrat. Komu bude čelit?

Jako zápasník MMA má na české scéně své favority, kterým fandí a cení si jich. „Karlosovi jsem fandil vždycky a jinak taková ta česká klasika – David Kozma. Ale z těch zahraničních mě strašně baví Keita.“ Kromě toho Vlček prozradil, že obdivuje také Matěje Peňáze.

Na Vlčkově nadcházejícím zápasu se prý v tuhle chvíli pracuje. „Ruka už je v pořádku, už trénuju a už se komunikuje pomalu další zápas.“ Termín a ani soupeře zatím nezná ani sám Zbyněk, jeho premiéry v kleci se ale podle všeho dočkáme už brzy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Keita a Rony Paradeiser

Rony Paradeiser: Keita mi leze na nervy, měl se mnou bojovat už dávno!

Rony Paradeiser vyhlíží den, kdy si konečně bude moci střihnout titulový zápas s Losenem Keitou.⚡️ Čekání se zdá nekonečné a Rony už je...

Ivan Buchinger

Buchinger: Je silný, ale kondičně jsem na tom líp. Jak vidí Buki svůj zápas s Hezounem?

V Bratislavě dojde k duelu Buchinger vs. Dohnal.💪 Jak dopadne česko-slovenský zápas mezi legendou a hladovým Hezounem?🤩

Kincl Patrik

Kincl má další vyzyvatele, Čepo bude muset zabojovat. Co ho dostane na vrchol seznamu?

Zdálo se, že Vlasto Čepo má titulovou bitvu s Patrikem Kinclem téměř jistou. Jenže do hry vstoupili další. Co Čepa vyšvihne na první příčku...