Apollo vysvětluje, jak myslel vzkaz pro Davida Kozmu

Titulová bitva o krále velteru dostává pořádné grády! Turnaj Oktagon 24 s hlavním zápasem Kozma vs. Apollo proběhne na konci května, už teď se ale do sebe oba kohouti pouštějí na sociálních sítích. O co vlastně šlo?

Lohoré vs Silva, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Apollo se vytasil s ostrým vzkazem, Růžového Pantera ale nezastrašil

Největší tahák nadcházejícího turnaje organizace Oktagon dostal zajímavou zápletku. Výměna názorů dlouho před samotným duelem není ve světě MMA nic neobvyklého, tentokrát ale zahrál milovník kytary Apollo Silva pořádně ostrou melodii. Už po několikáté například zmínil, že se šampion Kozma schovává, a naopak on je připraven stát se novým držitelem titulu. V diskuzi s fanoušky pak svůj vzkaz dále vysvětlil:

„Nejde o trash talk. Mluvím pravdu, která vychází ze mě. Vždycky říkám pravdu, i když často bolí. Chápu ale, že lidem to nevyhovuje. Je to tvůj názor“ reagoval Apollo na nesouhlasný komentář fanouška

Na původní Apollovo video, které stálo na začátku ostré výměny názorů i odpověď Davida Kozmy, které přišlo o pár hodin později se podívej tady.

Brazilec se pustil i do Monstera, sklidil za to kritiku

Ještě více oleje do ohně přilil tvrzením, že pro něj Monster Kníže není žádnou legendou a nerespektuje ho. Že by už nyní střádal plány pro nejbližší budoucnost ve velterové divizi, kde právě český veterán vyhlásil útok na titul? Jisté je, že i tento zápas by vzbudil obrovskou dávku emocí a přitáhl nemalou pozornost.

Leando „Apollo“ Silva byl znám svoji prostořekostí už dávno před tím, než si vybojoval titulovou šanci. Hodně trpce například nesl odmítnutí Karlose Vémoly a poprask vzbudil i nesplněním váhového limitu v duelu s Alexem Lohoré. Právě touto skutečností se David Kozma neváhal ohnat a připomněl Apollovi, že v titulovém utkání není žádná tolerance.

Turnaj Oktagon 24 s hlavní bitvou Kozma vs. Apollo tuto ságu rozlouskne. S podporou fanoušků ale díky svým prohlášením veterán UFC Apollo Silva rozhodně počítat nemůže. Spíš naopak! Ovlivní to jeho výkon v zápase? To se dozvíme už 29. 5. 2021!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

David Kozma a Ondřej Novotný

David Pink Panter Kozma - MMA zápasy, statistiky a životopis

David Kozma ✨ je bývalým šampiónem velterové váhy organizace Oktagon MMA. Za sebou má 5 úžasných obhajob titulového pásu. Díky své...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...