Attila Végh: „Peňáz na Kincla určitě má.“ Pumukli vysvětluje, v čem vidí Moneyho zbraně

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karta očekávaného turnaje v Edenu nabídne mimo jiné titulový duel Kincl vs. Peňáz. Jeden z aktérů Odvety století Attila Végh prozradil, jak vidí šance kurzového outsidera Moneyho.

Matěj Money Peňáz Foto: OKTAGON MMA

Attila Végh hodnotí Moneyho

Karta, která nás čeká na turnaji v Edenu, je pořádně nabitá. Vedle diskutované Odvety století budeme svědky také titulového zápasu střední váhy OKTAGONu mezi současným šampionem Patrikem Kinclem a mladým talentem Matějem Peňázem.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Kurzovým favoritem duelu je pochopitelně aktuální šampion. Patrik Kincl patří mezi komplexní zápasníky, Peňázovou silnou stránkou je hlavně postoj. Jaké má Money šance porazit Inspektora? K tomu se vyjádřil Attila Végh, a vzhledem k tomu, že byl tou dobou připojený na detektoru lži, dá se předpokládat, že je jeho odpověď upřímná.

Kincl vs. Peňáz – kurzy
🏆 Patrik Kincl Matěj Peňáz 🏆
Tipsport 1.48 2.46 vsaďte si zde
Fortuna 1.50 2.45 vsaďte si zde
Chance 1.48 2.46 vsaďte si zde

aktuální k 7. 5. 2024 (16:00)

„Poslední výkon Patrika Kincla byl takový nevýrazný a Matěj Peňáz se posouvá velkými kroky vpřed, začíná být jinde. Je to mladý, dravý zápasník, ten standup je úplně někde jinde,“ pronesl Attila Végh v pořadu Detektor lži kanálu The Mag.

„Ale stejně tak už podle mě i ten wrestling a tuhle stránku velmi dobře ovládá a vlastně je ta učenlivá generace a prostě má na to, aby ho porazil, to je jasné,“ dodal bez zaváhání slovenský zápasník.

sipka Čtěte také: Jarda Pokorný vysvětluje, proč přijal zápas s Rockem. Bublá stále mezi bojovníky zlá krev?

Patrik Kincl naposledy obhájil titul šampiona v březnu v Ostravě, kde se v kleci natrápil s houževnatým Polákem Piotrem Wawrzyniakem. Publikum zažívalo infarktové stavy, Kinclovi se ale nakonec podařilo i přes veškeré překážky pás obhájit. Pro Matěje Peňáze jde na druhé straně o vytouženu titulovou šanci. Jak střet šampiona a čísla tři střední váhy OKTAGONu dopadne, uvidíme už za měsíc.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Pokorný

Jarda Pokorný vysvětluje, proč přijal zápas s Rockem. Bublá stále mezi bojovníky zlá krev?

Není to tak dávno, co Jarda Pokorný prohlásil, že se Shemem Rockem ho v kleci určitě neuvidíme.🫣 Teď je situace jiná. Proč, se dozvíte v...

Pereira chce zápas s Jiřím Procházkou

Tak přece se rýsuje odveta. Pereira chce zápas s Procházkou. Termín je na spadnutí

Šampion polotěžké váhy Brazilec Alex Pereira se chce utkat v titulovém zápase s českým zápasníkem Jiřím Procházkou. Víc se dozvíte v...

Dwayne Johnson

VIDEO: Dwayne Johnson ukazuje svůj první MMA trénink. Ztvární veterána UFC s pohnutým osudem

Dwayne Johnson aka Rock zveřejnil záběry z prvního tréninku MMA, které trénuje kvůli novému filmu.💪 Jak si Johnson vedl, uvidíte v...