Box: šampion Ducár potvrdil další zápas. Koho vyzve?

Česká boxerská jednička Vasil Ducár má před sebou další obrovskou výzvu dosavadní kariéry. Už 20. března se postaví ve Wembley domácímu borcovi, který se v křížové váze pyšní skvělou bilancí 11 výher a pouze 1 porážky!

Vasil Ducár v přípravě Foto: Vasil Ducár

Křížová váha: Vasil Ducár poměří síly s boxerem ze světové TOP 20

V Česku aktuálně nemá konkurenci, a tak se Vasil Ducár vydává na další zahraniční dobrodružství. 20. 3. 2021 vyzve Brita Chrise Billama Smitha, se kterým se v minulosti potkal na společném kempu v Lotyšsku. Vsaď si na box s parádním bonusem ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Vasil Ducár zaznamenal nedávno v rámci českého boxu velké vítězství, když 29. prosince knockoutoval v Lucerně Václava Pejsara a připnul titulový pás křížové váhy. Teď se postaví zahraničnímu soupeři s plánem získat obrovsky ceněný titul WBA.

„Potkali jsme se v Lotyšsku, kde jsme oba dostali pozvání na sparingy se světovou jedničkou Mairisem Briedisem, takže zhruba vím, co od něj můžu čekat. V přípravě jsem neustále, a i když je čas na přípravu krátký, věřím, že jsem schopný předvést dobrý výkon.“ Plánuje Vasil odhodlaně

V minulosti se přitom už se zvučnými jmény poměřil a dokázal být úspěšný. V roce 2018 porazil Francouze Kadjeho a vybojoval prestižní titul WBF. Následně ale už nenašel recept na Jihoafričana Kevina Lerenu, Francouze Lofidiho a Rusa Egorova. I přes tyto porážky ale předvedl vynikající výkony a i tentokrát je skvělá reprezentace českého boxu v jeho podání doslova tutovkou.

Pro Vasila jde navíc o velmi atraktivní zápas a nabídka od pořádající organizace Matchroom boxing v čele s Eddiem Hearnem je pro českého boxera parádní vizitkou.

Soupeř si buduje jméno, zbrzdí ho česká jednička?

Chris Billam Smith je rodák z anglického Epsomu, který od roku 2017 zaznamenal v křížové váze 11 a výher a 1 porážku. Rovných 10 soupeřů ukončil před časovým limitem a v rámci Velké Británie mu momentálně patří 3. příčka. Pro Vasila představuje hodně zajímavého soupeře, který pořádně prověří momentální formu českého bijce. I přes koronavirová opatření a krátkou přípravu je ale Vasil připraven vybojovat v Anglii další velké vítězství.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Alexander Povetkin se utká v odvetě s Dillianem Whytem

Alexander Povetkin vs. Dillian Whyte 2 informace a kurzy

Alexander Povetkin 🥇 se v odvetném zápase utká s Dillianem Whytem. ✅ Podívejte se na nové datum, informace a vypsané kurzy na bitvu o ...

Vasil Ducár

Vasil Ducár: „Dlouhodobé plány musí vycházet z krátkodobých cílů“

Rozhovor s Vasilem Ducárem ✌ o jeho aktuální přípravě, duelu v Lucerně i roli táty a spoustě dalších tématech.