Bryczeka tento víkend čeká debut v UFC. V nejprestižnější kleci světa ho prověří ukrajinský zabiják

Roberta Bryczeka jsme chtěli vidět v bitvě s Patrikem Kinclem. Polský bojovník ale zběhl do největší světové organizace. Teď ho v UFC konečně čeká velká premiéra, při níž ho prověří ukrajinský zabiják.

Robert Bryczek Foto: OKTAGON MMA

Bryczekův debut v UFC

Robert Bryczek OKTAGONu udělal čáru přes rozpočet, když hodil vidle do společné bitvy s Patrikem Kinclem a vydal se o dům dál. Konkrétně na pomyslný vrchol světa MMA – do organizace UFC. Tento víkend konečně fanouškům ukáže, co v něm je. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Přestože je Bryczek nováčkem organizace, nachází se se svým soupeřem poměrně vysoko na kartě dalšího turnaje UFC Fight Night, který se odehraje tradičně v nevadském Apexu a který uzavře duel středních vah Hermansson vs. Pyfer.

Polského zápasníka v premiérovém zápase prověří ukrajinský bijec, který si říká The Duelist. Pro Ihora Potieriu půjde v organizaci už o pátý zápas, ale nedá se říct, že by se mu v UFC kdovíjak dařilo.

V současnosti jeho celková bilance činí 19-5, v UFC si ale připsal tři z pěti proher a jeho skóre v organizaci je v tuto chvíli 1-3. Z jeho zápasnické historie je nicméně znát, že jde o komplexního bojovníka – z devatenácti výher má na kontě devět ukončení knokautem.

Ukrajinský bojovník se naposledy nechal pokořit v prosinci minulého roku, kdy se v kleci potkal s Brazilcem Rodolfem Bellatem, pro kterého byl zápas s Potieriou rovněž premiérou v organizaci. Bellato o něco zkušenějšího soupeře ve druhém kole ubil TKO a vykročil tak do angažmá v nejprestižnější organizaci světa pravou nohou.

sipka Čtěte také: Fanoušci zvolili 10 nejlepších MMA zápasů všech dob. V žebříčku najdeme i českou stopu

Čeká podobně úspěšný debut i Bryczeka? Jak víme, polský bojovník je velmi nebezpečný v postoji a na kontě má z celkových sedmnácti výher jedenáct knokautů. Potiera se na druhé straně nechává nejčastěji ukončit právě v postoji a čtyři z jeho pěti proher vznikly předčasným ukončením technickým knokautem. I sázkové kanceláře více důvěřují polskému zápasníkovi.

Uvidíme tedy, jak si někdejší bijec OKTAGONu povede v nejvyšší lize – jestli zachová chladnou hlavu a ukáže jistotu, na kterou jsme u něj byli zvyklí, nebo jestli mu úspěch zabrnká na nervy a Bryczek zaváhá. Jak tomu bude, se dozvíme už v sobotu 11. února.

Připomeňte si Bryczekův poslední zápas v OKTAGONu se Samuelem Pirátem Krištofičem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mach Muradov

Muradov skládá hold UFC, které podalo pomocnou ruku. Za Machem přišel prý sám Dana White

Zápas Macha Muradova skončil po jedenácti vteřinách a doslova vypíchnutým okem.👀 Šlo o tak ojedinělé zranění, že pomoc nabídl samotný Dana...

Šampionský pás UFC

Kdo bude na konci roku držet titul UFC? Vsaďte si u Betana na šampiony jednotlivých divizí

Betano zařadilo do své kurzové nabídky poměrně netradiční sázkovou příležitost. Dokážete odhadnout, kdo bude v UFC držet titul na konci...

Odveta mezi Lawlerem a MacDonaldem

Fanoušci zvolili 10 nejlepších MMA zápasů všech dob. V žebříčku najdeme i českou stopu

Jsou to bitvy, na které nejde zapomenout. Od některých TOP MMA zápasů uplynulo už spoustu let, přesto při opakovaných záběrech tuhne krev v...