Bývalý šampion UFC přijal novou výzvu. V Las Vegas usedne po boku hvězd za pokerové stoly

Byznysmeni, influenceři, ale i hvězdní sportovci se u příležitosti letošního Super Bowlu zúčastní v Las Vegas pokerového turnaje Celebrity Poker Tour Invitational II. Chybět nebude ani známý UFC zápasník, který nedávno držel titul bantamové váhy.

Aljamain Sterling a Sean O'Malley Foto: Profimedia

Aljamain Sterling se zúčastní pokerového turnaje v Las Vegas

Známý americký MMA zápasník Aljamain Sterling ukáže své schopnosti v karetní hře poker. V pátek 9. února od 3:00 našeho času se v Las Vegas společně s dalšími známými osobnostmi ze světa sportu i showbyznysu pokusí ukrojit podíl s garance převyšující milion korun.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Aljamain Sterling tentokrát vymění MMA rukavice za sluneční brýle, aby byl pro své soupeře maximálně nečitelný při hraní živého pokeru. Známý bojovník UFC si tímto způsobem zpestří přípravu pro svůj nadcházející MMA zápas. Jak se mu bude dařit v této populární karetní hře, můžete sledovat ve zmíněném termínu v přímém přenosu na YouTube kanále PokerGO.

Pozvání na turnaj Celebrity Poker Tour Invitational II přijala pozvání celá řada umělců a sportovců. Kromě Sterlinga o vítězství zabojuje třeba bývalý fenomenální baseballista José Canseco, šachista Eric Hansen, nebo hvězdný hráč americké NFL, Will Levis.

Startovní listina čítá dohromady 72 jmen, mezi kterými je i rapper Ray J. Pokerový turnaj celebrit se uskuteční v rámci 58. ročníku Super Bowlu, což je každoročně obrovsky sledovaná sportovně-společenská akce a právě na americké město hříchů bude upřena pozornost celého světa.

34letý UFC bojovník Aljamain Sterling minulý rok držel titul v bantamové váze, než ho o něj v říjnu připravil Sean O’Malley. U fanoušků oblíbený Funk Master má v tuto chvíli oznámený další zápas. 13. dubna se pokusí vrátit na vítěznou vlnu na výročním turnaji UFC 300 v duelu s vyhlášeným tvrďákem, Calvinem Kattarem. Vsadit si a sledovat tento zápas v přímém přenosu můžete u Tipsportu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

„McGregor uzavírá dohodu na 300.“ Svitla znovu naděje na velkolepý návrat na jubilejním turnaji?

Conor McGregor naposledy mluvil v souvislosti s duelem proti Chandlerovi o červnu, teď se ale znovu začalo spekulovat o jubilejním dubnovém...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...