„McGregor uzavírá dohodu na 300.“ Svitla znovu naděje na velkolepý návrat na jubilejním turnaji?

Conor McGregor naposledy mluvil v souvislosti s duelem proti Michaelu Chandlerovi o červnu, teď se ale znovu začalo spekulovat o jubilejním dubnovém turnaji. Zápasníci už se očividně odvety nemůžou dočkat.

Conor McGregor Foto: Profimedia

McGregor v kleci již v dubnu?

Conor McGregor skutečně ví, jak napínat své fanoušky. Pokud jde o jeho návrat, nechává je stále v nejistotě, sem tam ale nahodí udičku v podobě potenciálního termínu jeho comebacku. Naposledy se rozepisoval o tom, že svůj nástup vidí na červen. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Teď se ale začali s Michaelem Chandlerem znovu popichovat na sociálních sítích a došli ke stejnému závěru. Leccos naznačil jako první irský bouřlivák, který na twitteru zveřejnil příspěvek: „McGregor uzavírá dohodu na 300.“

To je celkem výmluvné, teď jde ale o to, zda jde o jednu z McGregorových udiček, o nichž nemá UFC potuchy, nebo zda je něco takového skutečně na stole. Chandler by v každém případě dle jeho reakce nebyl proti. „Přijímám. Uvidíme se brzy,“ reagoval na Conorův post.

Chandler nicméně potvrdil informaci i v jednom ze svých komentářů, když se ho jeden z fanoušků zeptal, kdy můžeme očekávat jeho nástup do klece. Michael jen stručně napsal „300“, a tak je tu jistá naděje, že se skutečně dočkáme.

O přítomnosti McGregora a Chandlera na jubilejním turnaji se mluví od první chvíle, kdy byl oznámený. Šéf UFC Dana White fanouškům slíbil, že karta třístého eventu bude nejnabitější v historii organizace, a pokud by se mu podařilo dostat na kartu právě tenhle duel, nepochybně by tak dostál svému slovu.

Jestliže je tenhle plán ve hře od počátku, je logické, že UFC souboj zatím neodhalila oficiálně, jelikož teprve pomalu odkrývá další zápasy turnaje a dvojici McGregor, Chandler by si nejspíš nechala na konec, jako pomyslnou třešinku na dortu.

Zda se tedy McGregor s Chandlerem jen planě popichují, nebo jestli tím naznačují, že se na ně můžeme v dubnu skutečně těšit, se teprve uvidí. Ať už bojovníci zveřejní cokoli, poslední slovo má vždycky UFC. Doufejme tedy, že se brzy dočkáme oficiálního oznámení organizace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor a Jake Gyllenhaal

Irský bouřlivák McGregor zamíří už v březnu na filmová plátna! Trailer vypadá velmi slibně

McGregor sliboval návrat do klece v červnu, to ale Dana White vyvrátil. Conorovi fanoušci ho ale budou moci obdivovat na filmovém plátně.🎬...

Justin Gaethje

UFC 300 pomalu nabývá obřích rozměrů. Dana White láká na bitvu o titul BMF

Karta jubilejního třístého turnaje UFC se dle očekávání pomalu zaplňuje velkými bitvami.💪 Teď byla oznámena další, půjde v ní o titul BMF.🏆

Jiří Procházka

Jiří Procházka: S Rakićem budu lepší ve všech směrech. Preciznější, rychlejší, silnější

Jiří Procházka se připravuje na nadcházející zápas s Alexandarem Rakićem.👊 Změny chce BJP nastolit už v přípravě. Cílem je neopakovat...