Irský bouřlivák McGregor zamíří už v březnu na filmová plátna! Trailer vypadá velmi slibně

McGregor sliboval návrat do klece v červnu, to teď ale Dana White vyvrátil. Conorovi fanoušci ale nepřijdou tak úplně zkrátka, budou ho moci obdivovat na filmovém plátně. A to už brzy.

Conor McGregor a Jake Gyllenhaal Foto: Profimedia

McGregor po boku Gyllenhaala

Čekáme, až ho konečně znovu uvidíme v kleci, zdá se ale, že dříve ho budeme moci sledovat na filmových plátnech. Na ta totiž již v březnu zamíří akční thriller Road House. Tam si McGregor střihne vedlejší roli po boku hollywoodského herce Jakea Gyllenhaala.

O tom informoval i sám Conor McGregor„Můj filmový debut vyjde letos v březnu! Předělávka kultovní klasiky ‚Roadhouse‘, ve které hraji já a Jake Gyllenhaal. Akční trhák nabitý úžasností!“ nadchnul se na sociální síti X.

Kultovní klasikou, o níž irský bojovník píše, je myšlena původní verze Road House z roku 1989, kde exceloval Patrick Swayze, který se tu představil v jedné ze svých nejakčnějších rolí.

Snímek by měl být ke zhlédnutí na streamovací platformě společnosti Amazon Prime Video. Premiéra v USA je plánovaná na 21. března letošního roku, a tak už se můžeme pomalu začít na McGregorův filmový debut těšit.

McGregor v červnu v kleci? Nejspíš ne

Všichni fanoušci nejslavnějšího zápasníka světa už dlouho doufají, že uvidí svého hrdinu znovu nastupovat do klece. Conor si je toho vědom, a tak se občas snaží své fanoušky uchlácholit.

Naposledy na svých sociálních sítích avizoval, že se jeho zápasu s Michaelem Chandlerem dočkáme již v červnu, podle šéfa UFC jde ale jen o planý poplach. „Ne. Až bude Conor připravený nastoupit, dáme vám o tom vědět, tak jako vždycky. Teď zatím nevím, jak to bude,“ zodpověděl během tiskové konference Dana White otázku jednoho z novinářů, co je pravdy na McGregorově nedávném slibu.

Kdy a zda vůbec ještě McGregora uvidíme v kleci, je tedy stále ve hvězdách. Mezitím se ale můžeme těšit na Conora v docela jiné roli. Kdo ví, jestli se nakonec irská hvězda nerozhodne změnit řemeslo nadobro.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Justin Gaethje

UFC 300 pomalu nabývá obřích rozměrů. Dana White láká na bitvu o titul BMF

Karta jubilejního třístého turnaje UFC se dle očekávání pomalu zaplňuje velkými bitvami.💪 Teď byla oznámena další, půjde v ní o titul BMF.🏆

Jiří Procházka

Jiří Procházka: S Rakićem budu lepší ve všech směrech. Preciznější, rychlejší, silnější

Jiří Procházka se připravuje na nadcházející zápas s Alexandarem Rakićem.👊 Změny chce BJP nastolit už v přípravě. Cílem je neopakovat...

Francis Ngannou

Francis Ngannou sesazen z trůnu nejtvrdších granátů! V UFC mají většího ranaře

Francis Ngannou byl známý svými tvrdými granáty, které byly podle oficiálního měření těmi nejsilnějšími vůbec.💪 Teď ho ale překonal...