Francis Ngannou sesazen z trůnu nejtvrdších granátů! V UFC mají většího ranaře

Francis Ngannou byl známý svými tvrdými granáty, které byly podle oficiálního měření těmi vůbec nejsilnějšími. Teď ho údajně překonal jeden ze zápasníků UFC. Organizace se ale rozhodla nové mašině na granáty rekord nepřipsat.

Francis Ngannou Foto: Profimedia

UFC má novou mašinu na granáty

Jedna z epizod podcastu Joe Rogan Experince sesadila Francise Ngannou z pomyslného trůnu nejtvrdších úderů. Kamerunskému těžkotonážníkovi byl v roce 2017 naměřen rekord 129 161 jednotek. V UFC totiž vlastní přístroj, který dokáže sílu úderů přesně spočítat a organizace poté dokázala rekord svého bojovníka náležitě prodat.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Tím už ale Ngannou více jak rok není a UFC by rádo logicky našlo nového rekordmana ve vlastních řadách, a tak se uskutečnilo nové měření. O tom byla řeč v show Joea Rogana, který si povídal se zápasníkem welterové váhy Seanem Bradym.

„Ten parchant, Joseph Pyfer, má extra silné údery. Měli byste vědět, že na přístroji, který analyzuje sílu úderů, překonal Ngannouův rekord,“ zaznělo v pořadu. Brady tuhle informaci potvrdil, dodal ale, že Pyferovi nebyl rekord zapsaný.

Z jakého důvodu nechtělo UFC Pyferovi rekord uznat, nikdo neví, bojovník ale Ngannouův rekord prý přebouchal hned třikrát v řadě. Podle Bradyho domněnek to vypadá, že v organizaci nedokážou uvěřit tomu, že je takováhle síla vůbec možná.

sipka Čtěte také: Pochybnosti ohledně McGregorova návratu? Dokud to neuvidím, neuvěřím! říká UFC zápasník

O tom, že jsou Pyferovy údery bezpochyby devastující, svědčí koneckonců i počet knockoutovaných soupeřů. Pyferovu sílu bude moci už co nevidět posoudit švédský Joker John Hermansson, se kterým se Bodybagz utká už 10. února v Las Vegas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ankalaev vs. Walker 1

UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2 – datum, karta, tip a livestream

V sobotu se odehraje první letošní UFC Fight Night.🔥 Noc plná napětí a tvrdých úderů vyvrcholí odvetou v polotěžké váze Ankalaev vs....

Jon Jones

Jasný plán návratu. Jon Jones znovu odpálkoval Toma Aspinalla. V hlavě má jediné jméno

Aktuálně zraněný Jon Jones se v úterý večer pořádně rozvášnil na sociální síti X. Nestalo se tak poprvé a zřejmě ani naposledy. Proč v jeho...

Alexandar Rakić

Rakič: Má atraktivní styl, ale vidím i spoustu děr. Srb zhodnotil Procházkovy plusy i minusy

Chtěl uzavřít kapitolu s Blachowiczem, nakonec se mu dostalo jiného soupeře.🤝 Procházku prý považuje za lepší volbu, pár chyb ale na jeho...