Rakič: Má atraktivní styl, ale vidím i spoustu děr. Srb zhodnotil Procházkovy plusy i minusy

Chtěl uzavřít kapitolu s Blachowiczem, nakonec se mu ale dostalo jiného soupeře. Procházku prý považuje za lepší volbu, pár chyb ale na stylu jeho boje přece jen vidí. Rakić prozradil své pocity z nadcházejícího zápasu s českým samurajem.

Alexandar Rakić Foto: Profimedia

Rakić: Jiří má atraktivní styl, ale i mezery

Měl se utkat s Janem Blachowiczem a konečně uzavřít jednu kapitolu, to se mu ale v nejbližší době nepodaří. Blachowicz ze zápasu odstoupil a Alexandar Rakić začal hledat náhradu. Nakonec se mu poštěstilo víc, než možná čekal, protože na jeho výzvu kývnul Jirka Procházka, který si po poslední prohře s Alexem Pereirou potřebuje spravit chuť. Vsaďte si na zápasy UFC a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Rakić je očividně se stavem věcí více než spokojen a v rozhovoru s Arielem Helwanim přiznal, že se nikdy necítil tak při síle a motivovaný a že je ve finále za změnu plánů i soupeře vděčný.

„Myslím si, že je to mnohem atraktivnější i pro diváky,“ prohlásil srbský bojovník. Českého samuraje respektuje, na jeho stylu ale přece jen vidí nějaké ty mouchy, kterých hodlá v kleci využít.

„On je z České republiky, já žiju v Rakousku, takže jsme od sebe kousek. Oba jsme Evropani a oba máme atraktivní styl boje. Jsem fakt rád, že můžu prověřit svoje schopnosti s bývalým šampionem,“ přiznal Alexandar.

„Chci si vyzkoušet, jaké to je bojovat s někým, kdo má takový styl. Vidím v něm řadu dobrých věcí, ale v jeho hře vidím i spoustu mezer. Když se podíváte na jeho zápasy s UFC, v podstatě pokaždé se dostane do problémů.

Neříkám, že má měkkou bradu, ale snáší ty údery jinak než například já. Ve většině případů nejdřív prohrával, což je ta slabina, ale na druhou stranu se vždycky dokázal dostat zpátky do hry a to je naopak jeho přednost,“ zhodnotil Procházku. „Jde tedy o to se naplno soustředit,“ uzavřel Rakić.

sipka Čtěte také: UFC 300 nabídne atraktivní contender. Kdo si zaslouží odvetu s Islamem Makhachevem?

Pro Rakiće půjde o první zápas po zranění kolene, které utrpěl ve svém posledním zápase právě s Janem Blachowiczem. Jiří má podobný comeback už za sebou. Bilance obou zápasníků je v tuhle chvíli zakončena prohrou, a tak je na obou stranách velká motivace napravit si skóre. Kdo s koho se ukáže už v dubnu během jubilejního třístého turnaje UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paige VanZant

Dělejte, co vás baví. Jak nezkrotná Paige VanZant odmítla UFC a vydala se vlastní cestou

Paige VanZant má svůj vlastní svět. ❤️ A topí se v penězích. Její příběh jasně ilustruje, jak důležité je v životě naslouchat vnitřnímu...

Dustin Poirier

Dustin Poirier a Benoit Saint Denis svedou během UFC 299 pětikolovou bitvu

Turnaj UFC 299 nabídne titulový duel O’Malley vs. Vera 2 a spoustu dalšího.🥊 Dana White navíc oznámil pětikolovou bitvu Poirier vs. Saint...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...