Dustin Poirier a Benoit Saint Denis svedou během UFC 299 pětikolovou bitvu

Turnaj UFC 299 nabídne titulový duel O’Malley vs. Vera 2 a spoustu dalšího. Už tak nabitou kartu doplní pětikolová bitva Poirier vs. Saint Denis. Dvojitý pokořitel McGregora a francouzský Bůh války si o souboj řekli sami.

Dustin Poirier Foto: Profimedia

Nová bitva UFC 299: Poirier vs. Saint Benoit

Generální ředitel UFC Dana White v neděli večer oznámil další duel březnového turnaje UFC 299. O jeden ze zápasů se postarají Dustin Poirier a Benoit Saint Denis. Zápasníci si dle slov šéfa organizace sami vyžádali pětikolový souboj a White se jim rozhodl vyhovět. Vsaďte si na zápasy UFC a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Pro Poiriera půjde o první zápas od drtivé porážky, kterou utrpěl v červenci minulého roku. Justin Gaethje Diamonda poslal ve druhém kole k zemi tvrdým head kickem, kterým Poiriera knockoutoval.

Poirier má ale přesto na kontě ty nejcennější skalpy. Dokázal už dvakrát pokořit irskou hvězdu Conora McGregora i jeho rivala Michaela Chandlera, poté ale nezvládl americký bojovník proměnit titulovou šanci s Charlesem Oliveirou, který ho ve třetím kole uškrtil.

Po posledním neúspěchu dostává trojka žebříčku lehké váhy šanci naskočit znovu na vítěznou vlnu. Tentokrát ho v kleci prověří vycházející hvězda a číslo dvanáct divize Benoit Saint Denis.

Saint Denis se v tuto chvíli pyšní bilancí čítající třináct výher a jen jedinou prohru. Francouzský bojovník má na kontě pět výher v řadě, přičemž ve všech pěti případech ukončil soupeře před limitem.

sipka Čtěte také: Lajoš Klein jde znovu do boje. V Saudské Arábii ho bude čekat španělský Fenomén

Turnaj UFC 299 vyvrcholí odvetou a titulovým zápasem v bantamové váze, o který se postarají Sean O’Malley a Marlon Vera. Dustin Poirier a Benoit Saint Denis budou aktéry druhého hlavního eventu.

Jestli se zvládne Poirier přenést přes poslední drtivou porážku a naskočí na novou vítěznou vlnu, nebo si Saint Denis dál povede svou a prodlouží vítěznou sérii, uvidíme už 9. března.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Khamzat Chimaev

Nezdolný čečenský Vlk hlásí zdravotní komplikace. V nástupu do klece mu brání neznámá nemoc

Ještě nedávno se skrze sítě popichoval s Procházkou, teď má ale jiné problémy. Zdánlivě nezdolný 🐺 Khamzat Chimaev přiznal, že bojuje se...

Ian Machado Garry

Spor Garryho a Stricklanda se vyostřuje. Irský talent si Tarzana připsal na seznam

Sean Strickland hnul Ianovi Garrymu žlučí, ale Tarzan teď sám poznal odvrácenou stranu trash talku a spor trvá dál.💥 A třeba časem skončí v...