Nezdolný čečenský Vlk hlásí zdravotní komplikace. V nástupu do klece mu brání neznámá nemoc

Ještě nedávno se na sociálních sítích popichoval s Procházkou, teď má ale jiné problémy. Zdánlivě nezdolný čečenský Vlk Khamzat Chimaev přiznal, že bojuje se zdravotními komplikacemi.

Khamzat Chimaev Foto: Profimedia

Ani Chimaev není ze železa

Dosud neporažený Khamzat Chimaev je známý tím, že i do pouhého sparingu dává sto procent, a proto se mu zápasníci mnohdy raději obloukem vyhýbají. Ani čečenský Vlk však není ze železa a jeho odhodlání si zřejmě pomalu vybírá svou daň.

Mnozí očekávali, že Chimaeva uvidí hned zkraje roku v titulovém souboji, to se ale nestane. Khamzat v úterý vyšel s pravdou ven a na sociální síti X zveřejnil fotografie, které mluvily za vše. Nejenže musel podstoupit operaci ruky, čečenského Vlka trápí neznámá nemoc. „Byl jsem hodně nemocný, měl jsem zraněnou ruku, takže se nešlo hned vrátit,“ připustil na sociálních sítích.

„Chtěl bych všem říct, že nejvíc se v bitvě chci vidět já sám. Tuhle práci miluju. Budu dělat všechno a dál dokazovat, že jsem nejlepší, jako ostatně vždycky, a když Bůh dá, brzy se vrátím k tréninku,“ poslal Chimaev vzkaz.

Ten ale na sítích dlouho nezůstal. Mnozí komentující neskrývali své zděšení a příspěvek brzy nahradilo video, kde Borz fanoušky uklidňuje, že se cítí dobře a že se už brzy utká o šampionské pásy.

Od covidu už to není ono

Přestože Chimaev bezesporu patří mezi nejvýraznější talenty MMA, ani on není nesmrtelný a vzhledem k jeho nasazení není překvapením, že je bojovník přetrénovaný. To tělu nijak nepřidá, když zrovna s něčím bojuje, Vlkova forma je ale narušená už od roku 2021, kdy ho nemilosrdně zasáhl covid-19.

Tehdy se Chimaev dokonce rozhodl na moment přerušit kariéru. „Asi to pro vás bude zklamání, ale moje srdce a tělo mi daly jasný signál,“ vysvětloval tehdy Khamzat své rozhodnutí a mnozí poukazují na rozdíly ve Vlkově formě v době před a po nákaze.

➤ Čtěte také: Spor Garryho a Stricklanda se vyostřuje. Irský talent si Tarzana připsal na seznam

Teď ale Chimaev bojuje s něčím jiným a je otázkou, jak dlouho se bude zotavovat. Nedávno na sociálních sitích vyzýval Danu Whitea, aby s ním počítal na jubilejní třístý turnaj, který je naplánovaný na letošní duben. Nic ale zatím není oficiální, a tak si budeme muset počkat, jak se bude bojovníkův stav vyvíjet.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jorge Masvidal

Někdejší hvězda UFC poslala stručný vzkaz: Konec důchodu. Je za dveřmi další velký návrat?

Jorge Masvidal před osmi měsíci ohlásil odchod do důchodu. Zdá se ale, že se mu zastesklo po kleci. Uvažuje někdejší hvězda UFC o návratu...

Conor McGregor oznámil svůj návrat

Dlouho očekávané datum je konečně tady? Conor McGregor oznámil, kdy se vrátí do klece

Tenhle návrat zajímá snad všechny fanoušky bojových sportů. Pár hodin před Novým rokem Conor McGregor na sociálních sítích zveřejnil, kdy...

Robert Bryczek

Bryczeka čeká první zápas v UFC. Debut si střihne s pokořitelem Patrika Kincla

Svůj debut si měl odbýt už 23. září, kvůli komplikacím s vízy se ale jeho první zápas v UFC odsunul.⚡ Teď se Polák Robert Bryczek konečně...