Dlouho očekávané datum je konečně tady? Conor McGregor oznámil, kdy se vrátí do klece

Tenhle návrat zajímá snad všechny fanoušky bojových sportů. Pár hodin před Novým rokem Conor McGregor na sociálních sítích zveřejnil, kdy ho opět uvidíme v akci.

Conor McGregor oznámil svůj návrat Foto: Profimedia

Conor McGregor zveřejnil datum svého návratu

Bezmála 3 roky. Tak dlouho by měla trvat zápasová pauza Conora McGregora. Slavný irský bojovník poslední den roku 2023 uvedl, že dlouho avizovaný a mnohokrát odložený zápas s Michaelem Chandlerem proběhne 29. června 2024 v Las Vegas. Oba borci by si to měli rozdat ve váze do 84 kilogramů. Informace zatím nebyla oficiálně potvrzena.

Jméno Conora McGregora bylo v posledních měsících mnohokrát skloňováno v souvislosti s užíváním anabolických steroidů. Právě nenastoupení do povinného antidopingového programu USADA bylo podle všeho hlavním důvodem, proč zápas s Chandlerem několikrát měnil datum.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Vyhýbavě se v poslední době k tématu McGregorova návratu stavěl i prezident UFC Dana White. Conor ovšem vzal tradičně vše do svých rukou a se sklenkou červeného vína prostřednictvím novoročního přání oznámil termín, soupeře i váhovou kategorii.

Někdejší šampion pérové divize UFC, Conor McGregor, by podle jeho vlastních slov měl vyzvat Michaela Chandlera ve střední váze, které momentálně vládne Američan Sean Strickland. Bývalý šampion Bellatoru, Michael Chandler, přitom v minulosti zápasil převážně v lehké váze.

To, že se Conor bude chtít posunout o několik váhovek výše, bylo jasné dlouho dopředu, protože viditelně nabral spoustu svalové hmoty a vzhledem k jeho bujarému životnímu stylu se nedalo čekat, že bude ochotný výrazně shazovat.

Poslední zápasy:

  • Conor McGregor: 10. července 2021 (prohra, TKO) s Dustinem Poirierem
  • Michael Chandler: 12. listopadu 2022 (prohra, submise) s Dustinem Poirierem

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor má co slavit

McGregor byl zproštěn obvinění. Místo trestu dál víří vody na sociálních sítích

O tom, že je Conor McGregor stále divoký, svědčí jeho kauzy, ale také jeho aktivita na sociálních sítích, kde si neváhá podat ani špičkové...

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...

Conor McGregor

Konečně zpátky ve hře! McGregor se přihlásil k testování. Pro koho si půjde jako první?

Conor McGregor konečně překonal poslední překážku, která mu stála v cestě do klece.💪 K oznámení, že se přihlásil k testování, neváhal...