Konečně zpátky ve hře! McGregor se přihlásil k testování. Pro koho si půjde jako první?

Conor McGregor konečně překonal poslední překážku, která stála mezi ním a velkolepým návratem do klece. Oznámení, že se přihlásil k testování, spojil na svých sociálních sítích s výzvou.

Conor McGregor Foto: Profimedia

Konečně zpátky ve hře!

To, co po celou dobu bránilo Conoru McGregorovi k návratu do klece, je zdá se zažehnáno a irská legenda už si chystá pěsti na své budoucí soupeře. The Notorious na svých sociálních sítích oznámil, že se konečně spojil s agenturou USADA, a tak je vše na dobré cestě. Vsaďte si na zápasy UFC a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Conor podle příspěvků na sociálních sítích trénuje o sto šest a hodlá si vzít všechnu svou slávu nazpět. „Mám cíle. A dosáhnu jich. S**t na následky. Tohle je boj. Půjdete k zemi,“ zněl jeden z McGregorových odhodlaných komentářů na instagramu.

„Sparringy s s Nikolayem Grozdevem. S tímhle borcem to jsou vždycky skvělé sparringy. Poslal jsem dokumenty Novitzkimu. Už je to v řešení, uvidíme se brzy ty malá d**ko!“ avizoval McGregor.

Pokud by vše mělo jít jako doteď dle pravidel, měla by teď USADA McGregora začít pravidelně testovat. Správně by se tak mělo dít celého půl roku před prvním zápasem, v případě McGregora je ale možné všechno, a tak kdoví, zda mu agentura neudělá výjimku alespoň v délce testování. To však ukáže až čas, Conor se v každém případě už teď připravuje na velkolepý návrat do klece.

Nejdřív Chandlera, pak všechny ostatní

Proč Conoru McGregorovi trvalo tak dlouho přihlásit se k testování, se můžeme jen domýšlet, irský bijec ale rozhodně dělal všechno pro to, aby na něj svět nezapomněl. Navzdory tomu, že nemohl do klece, vyzýval ve svých příspěvcích jednoho zápasníka za druhým.

Během rozhovoru, který poskytl v rámci jednoho z boxerských galavečerů, kde byl coby divák, dokonce nastínil, jak by si svou zápasnickou budoucnost představoval. Víc čtěte zde: McGregor má jasný plán: Chce si podat trojlístek Chandler, Gaethje, Diaz

Kromě toho se však neváhal opřít do šampiona pérové váhy UFC Alexandera Volkanovskiho. „Ta malá klobása, Volkanovski, není žádným králem P4P žebříčku. To je fakt směšný. Já bych s ním byl rychle hotový. (...) Ale je to držitel titulu pérové váhy, a to se mi zamlouvá. Jednou bychom se spolu měli utkat,“ nechal se slyšet na sociálních sítích. Volkanovski reagoval v podstatě ihned a byl pro.

Pokud se ale tohoto souboje dočkáme, hned tak to nebude, protože McGregorovou prioritou bude v tuhle chvíli Michael Chandler, který prý v jejich společný zápas už ani nedoufal.

„Mikeu Chandlere, už se tě nemůžu dočkat! Bude to rychlý a drsný. Nikdo mě nezastaví! Vezmu si zpátky, co mi patří!“ vzkázal Chandlerovi McGregor. Uvidíme tedy, jak dlouho si ještě budeme muset počkat, zdá se ale, že vše je na té nejlepší cestě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka se chce soustředit pouze na sebe

Stoprocentní soustředění. „Žádné signály od nás nečekejte,“ vzkázal Procházkův tým

Absolutní utajení a čistá mysl. Jiří Procházka skrze svůj trenérský tým učinil důležité prohlášení před nadcházející bitvou s Alexem...

Alex Pereira

Alex Pereira si na sparing přizval známého provokatéra, který se brzy utká s Loganem Paulem

Tohle spojení by zřejmě nikdo nečekal. Brazilský vyzyvatel Jiřího Procházky, Alex Pereira, se v tělocvičně poměřil s nadcházejícím soupeřem...

Dana White

Dana White komentuje Adesanyův průšvih: Příště si vem Uber, chlape!

Israel Adesanya neprožívá zrovna nejšťastnější období – kromě ztráty titulu řeší průšvih s řízením pod vlivem alkoholu.🥃🚗 A co na to říká...