Dana White komentuje Adesanyův průšvih: Příště si vem Uber, chlape!

Donedávna šampion střední váhy UFC Israel Adesanya neprožívá zrovna nejšťastnější období – kromě ztráty titulu řeší průšvih s řízením pod vlivem alkoholu. A co na to říká hlava organizace?

Dana White Foto: Profimedia

Není nic jednoduššího, než si zavolat Uber

Problémy dnes již bývalému šampionovi střední váhy UFC začaly už tři týdny předtím, než ho Sean Strickland obral o pás. Israela Adesanyu totiž novozélandská policie načapala za volantem pod vlivem alkoholu. Vsaďte si na bojové sporty a získejte 100% uvítací bonus

Řešení téhle kauzy se samozřejmě nevyhnul ani šéf organizace Dana White, který byl především rád, že nikdo nepřišel k úrazu. „Udělal špatné rozhodnutí. Ještě že se nikomu nic nestalo. Ať už jemu nebo komukoli dalšímu,“ řekl White pro MMA Junkie.

„Vy víte, co říkávám, když někdo udělá chybu: Když už se nějaké dopustíte, záleží na tom, jak se k tomu pak postavíte. Doufejme, že to pro něho bylo poučení a už nic podobného nikdy neudělá,“ vyjádřil své naděje White.

Měl pro svého bojovníka slova pochopení, ale zároveň prohlásil, že nerozumí tomu, proč se někdo při dnešních možnostech rozhodne řídit pod vlivem: „Velmi špatné rozhodnutí, chlape. Je jedno, kolik toho vypiješ – když piješ, tak neřídíš. Obzvlášť, když je dneska tak jednoduchý zavolat si Uber, ale tenhle kluk má tolik peněz, že si může dovolit řidiče. Někoho si příště zavolej, ať tě odveze, nebo Uber, nebo cokoli,“ zakončil White.

Izzyho dostihla náhodná silniční kontrola

Nešlo o žádnou dramatickou scénu. Israel podle všeho povečeřel s přáteli a usoudil, že toho nevypil tolik a tak usedl za volant. Na Novém Zélandu mají sice toleranci 0,5 promile, Adesanya ale během náhodné silniční kontroly nadýchal 0,87. Sám Adesanya si posypal hlavu popelem, začátkem roku ho nicméně čeká v téhle záležitosti soud.

Je dost možné, že se tenhle stres podepsal na jeho rozpoložení, se kterým nakonec vstupoval do zápasu se Stricklandem, jenž ho po pětikolové bitvě porazil na body. Adesanya si v každém případě po bolestivé porážce, ztrátě šampionského pásu a nešťastné kauze neprochází nejlepším obdobím života, snad už si ale svou smůlu vybral a třeba se časem jeho fanoušci dočkají jeho návratu na vrchol.

Co Israeli Adesanyovi hrozí čtěte zde: Bývalý šampion v problémech. Nad Israelem Adesanyou se snáší hrozba vězení

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein promluvil o testování

Lajoš Klein popsal bizarní okolnosti testování agenturou USADA. Tohle vás zaručeně pobaví

Lajoš Klein už má za dobu svého působení v UFC s testováním agenturou USADA bohaté zkušenosti.💪 Prozradil, co všechno to může obnášet.

Nate Diaz byl zproštěn obvinění

Šťastný konec pro Natea Diaze. Provokatéra škrtil až do bezvědomí, trest se ale nekoná

Nate Diaz se letos dubnu nechal vyprovokovat k potyčce, po které jeho protivník skončil v bezvědomí.👊🥴 Diaz se však může radovat: trestu se...

Jiří Procházka se konečně dočkal oznámení zápasu

Je to tady! Jiří Procházka zná termín a soupeře pro svůj návrat. Komu bude čelit?

Na tuhle zprávu čekala celá tuzemská MMA scéna. Šéf UFC oficiálně oznámil zápas Jiřího Procházky. Aktuální zprávy vám přinášíme v článku.