Lajoš Klein popsal bizarní okolnosti testování agenturou USADA. Tohle vás zaručeně pobaví

Lajoš Klein už má za dobu svého působení v UFC s testováním agenturou USADA bohaté zkušenosti. Pracovníci agentury chodí neohlášeně, ale to není všechno, čím můžou zápasníka nepříjemně překvapit.

Lajoš Klein promluvil o testování Foto: Profimedia

Lajoš Klein: kontrola chodí i v neděli ráno

Lajoš Klein bojuje v nejprestižnější organizaci světa již od roku 2020 a má tak už s antidopingovou agenturou USADA bohaté zkušenosti. Její zaměstnanci se prý nebojí zápasníka nečekaně zvednout z postele ani v brzké nedělní ráno. Vsaďte si na zápasy UFC a získejte bonus zdarma

„Já jsem tři roky v UFC a osmnáctkrát mě přišli otestovat,“ prozradil Klein v podcastu RestDay. „Oni mají agentury po celém světě. Naposledy jsem byl po zápase na dovolené ve Španělsku, byli jsme na večeři a přišli za mnou a ptali se, jestli jsem Ludovít Klein a oni že USADA,“ popsal nečekanou přepadovku.

„Vždycky musíš nahlásit svou polohu, kde budeš v daný čas, každý den. Oni můžou přijít skutečně kdykoli. (...) Mnohdy se stane, že v neděli ráno v pět v šest na mě někdo zazvoní, já jsem rozespalý, protože mám jeden volný den, kdy si můžu přispat, takže na***ný vyjdu z domu, jako že kdo to je a on už vysmátý kývá, že USADA,“ smál se Lajoš Klein.

„Někdy se stane, že přijdou, a já byl třeba pět minut předtím na záchodě. Tak je potom usadím a začnu do sebe lít vodu a někdy u nás byli i dvě hodiny. Seděli chudáci, ale já s tím nedokážu nic udělat. Jen se nalívat vodou, snažím se to samozřejmě nějak urychlit, ale někdy to nejde.“

Funny story ze záchodové kabinky

To ale není zdaleka všechno, čím dokážou lidé od agentury překvapit. „Sranda je ještě to, že oni když přijdou, tak od chvíle, kdy tě přijdou zkontrolovat, tak oni tě nesmí nechat odejít, takže když někam jdeš, oni jdou za tebou. A stala se mi taková nepříjemná příhoda.

To bylo těsně před zápasem a oni mě přišli zkontrolovat do šatny, ale mně se nechtělo jen čurat, potřeboval jsme jít na velkou potřebu a oni museli jít se mnou. Takže já jsem se zavřel do té budky a on tam stál se mnou, popsal se smíchem bizarní situaci Klein. Normálně se na mě díval a já jsem tak smutně seděl, koukám na něj a říkám: kamaráde, ty máš pěkně špinavou práci,“ povyprávěl Lajoš úsměvnou historku.

➤ Čtěte také: Šťastný konec pro Natea Diaze. Provokatéra škrtil až do bezvědomí, trest se ale nekoná

„Teď už je to funny story, ale tehdy mi to přišlo blbé. Ale pak jsem si řekl, no co, je patnáct minut před zápasem, já to ze sebe potřebuju dostat, takže je mi jedno, jestli tam budeš stát, nebo nebudeš stát. No ale on musí jít s tebou, takže je to zajímavé někdy,“ přiznal s úsměvem Lajoš.

Celý rozhovor se slovenským bojovníkem můžete zhlédnout zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Israel Adesanya je v problémech

Bývalý šampion v problémech. Nad Israelem Adesanyou se snáší hrozba vězení

Perné časy prožívá bývalý šampion střední váhy UFC Israel Adesanya. Kromě nečekané ztráty titulu řeší velké nepříjemnosti i v osobní...

David Dvořák v říjnu nenastoupí

Dvořák v říjnu nenastoupí! Víc než UFC ho teď ale zajímá jeho zdraví

Davida Dvořáka jsme měli vidět v říjnu bojovat proti neporaženému Japonci, tahle bitva se ale nakonec neuskuteční.💥 Co za zrušením stojí?

Jiří Procházka se konečně dočkal oznámení zápasu

Je to tady! Jiří Procházka zná termín a soupeře pro svůj návrat. Komu bude čelit?

Na tuhle zprávu čekala celá tuzemská MMA scéna. Šéf UFC oficiálně oznámil zápas Jiřího Procházky. Aktuální zprávy vám přinášíme v článku.