Šťastný konec pro Natea Diaze. Provokatéra škrtil až do bezvědomí, trest se ale nekoná

Nate Diaz se letos dubnu nechal po boxerském galavečeru Misfits vyprovokovat k potyčce, po které jeho protivník skončil v bezvědomí. Diaz se však může radovat: trestu se nakonec vyhne.

Nate Diaz byl zproštěn obvinění Foto: Profimedia

Nate Diaz byl zproštěn všech obvinění

Letos v dubnu se Nate Diaz zapletl do potyčky, v níž škrtil protivníka až do bezvědomí. Na místo musela být přivolaná záchranná služba a policie a zdálo se, že Diaze trest nemine. Podle čerstvých informací byl však Diaz po vyšetřování a výsleších zproštěn všech obvinění.

„Po přezkoumání všech dostupných důkazů o obvinění, včetně videozáznamu a svědectví, neexistuje dostatečná opora pro prokázání údajného trestného činu,“ zní vyjádření Keithe D. Lampkina, šéfa Úřadu operací a vnějších záležitostí. „Obvinění z ublížení na zdraví 2. stupně proti panu Nathanu Diazovi bylo úřadem okresního státního zástupce Orleans Parish zamítnuto.“

Potyčka v New Orleans měla dohru v nemocnici i u soudu

Nate Diaz se letos v dubnu po boxerském galavečeru Misfits nechal vyprovokovat k potyčce s bývalou hvězdou amerického fotbalu Chasem DeMoorem. S tím se do sebe pustili už v aréně, ale jejich zatím jen verbální spor měl dohru po turnaji, kdy se Chase s Diazem střetli v jedné z ulic kousek od arény.

Chase DeMoore měl prý po svém boku Rodneyho Petersona, jenž se údajně nápadně podobal Loganu Paulovi, a který údajně do Diaze šil tak dlouho, až ho vyprovokoval k akci. Když šlo do tuhého DeMoore, který celou situaci rozpoutal, se paradoxně stáhnul a nejvíc to nakonec schytal Peterson.

Po naskočeném koleni do hrudi následovalo škrcení až do bezvědomí. Záchranná služba pak Rodneyho Petersona odvážela s krvácejícím zraněním na hlavě a otřesem mozku.

Diazovi zřejmě chybí bitky v kleci

Nate Diaz by teď mohl pro změnu svou zápasnickou energii směrovat na některého z profesionálů. Ve hře je například odveta s Jakem Paulem a často se mluví i o dalším zápasu s Conorem McGregorem, který si na Diaze myslí coby jednoho ze soupeřů, které by si chtěl po svém návratu podat (více čtěte zde: McGregor má jasný plán: Chce si podat trojlístek Chandler, Gaethje, Diaz). Kdy se však bude návrat konat, je zatím ve hvězdách a podobně nejasná je i zápasnická budoucnost Natea Diaze.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří BJP Procházka

Jiří Procházka: termín přišel vhod, pět týdnů je akorát vyboostovat to naplno!

Jiří Procházka se nakonec titulové bitvy dočká dříve, než se očekávalo, nijak ho to ale nezaskočilo, brzký termín vítá a hodlá si dojít pro...

Israel Adesanya je v problémech

Bývalý šampion v problémech. Nad Israelem Adesanyou se snáší hrozba vězení

Perné časy prožívá bývalý šampion střední váhy UFC Israel Adesanya. Kromě nečekané ztráty titulu řeší velké nepříjemnosti i v osobní...

David Dvořák v říjnu nenastoupí

Dvořák v říjnu nenastoupí! Víc než UFC ho teď ale zajímá jeho zdraví

Davida Dvořáka jsme měli vidět v říjnu bojovat proti neporaženému Japonci, tahle bitva se ale nakonec neuskuteční.💥 Co za zrušením stojí?