Alex Pereira si na sparing přizval známého provokatéra, který se brzy utká s Loganem Paulem

Tohle spojení by zřejmě nikdo nečekal. Brazilský vyzyvatel Jiřího Procházky, Alex Pereira, se v tělocvičně poměřil s nadcházejícím soupeřem Logana Paula. Podrobnosti se dočtete v článku.

Alex Pereira Foto: Profimedia

Alex Pereira si zatrénoval s Dillonem Danisem

Hodně neortodoxní tréninkový parťák se objevil po boku Brazilce Alexe Pereiry. Internetový provokatér Dillon Danis odspároval s bývalým šampionem střední váhy UFC několik kolik a pak poslal hodně peprný vzkaz Loganu Paulovi.

Málokteré téma rezonuje na sociální síti X takovým způsobem, jako osobní útoky mezi Loganem Paulem a Dillonem Danisem. Více jsme o tom psali také zde. Oba kohouti se spolu utkají už 14. října v anglickém Manchesteru v zápase pod pravidlami boxu. A napětí mezi oběma pořád stoupá.

Může za to především někdejší zápasník Bellatoru, Dillon Danis, který už před časem vyhlásil osobní útok na přítelkyni Logana Paula, Ninu. Pikantní fotky i kousavé poznámky sice Loganovi přidělávají vrásky na čele, zároveň to ale veleúspěšný Youtuber a podnikatel bere jako součást proma jejich vzájemného duelu. Pravdou je, že tyto útoky jsou často velice za hranou a Danisovi na krku visí žaloba z pomluvy a omezování osobní svobody.

V kuloárech se neustále spekuluje o tom, že Dillon Danis nakonec ze zápasu odstoupí, jak to měl v minulosti ve zvyku. Pokud však ke vzájemné konfrontaci s Loganem Paulem dojde, bude to hodně zajímavá řežba plná nenávisti.

Dillon Danis je především šikovný wrestler, na pořízených fotkách se ale s Alexem Pereirou poměřil hlavně v postoji, což překvapilo nejednoho fanouška. Logan Paul se sám považuje za jasného favorita, vzhledem k těmto výživným sparingům s elitním UFC postojářem, by se ale měl mít rozhodně na pozoru.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Logan Paul se chystá na návrat do ringu

Snadná potrava? Logan Paul zná soupeře pro svůj návrat do boxerského ringu

Starší z bratrů Paulů se chystá na comeback mezi 16 provazů. V polovině října mu bude čelit veterán Bellatoru, který je známý svým kousavým...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira patří mezi nejvýraznější bojovníky organizace UFC a to ve dvou váhových kategoriích.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi se dozvíte...