Snadná potrava? Logan Paul zná soupeře pro svůj návrat do boxerského ringu

Starší z bratrů Paulů se chystá na comeback mezi 16 provazů. V polovině října mu bude čelit veterán Bellatoru, který je známý svým kousavým trashtalkem. Více se dočtete v článku.

Logan Paul se chystá na návrat do ringu Foto: Profimedia

Logan Paul se vrací k boxu. Wrestling ustoupí královské disciplíně

Obojživelník nejen bojových sportů po čase opět nasadí boxerské rukavice. Logan Paul už delší dobu zvažoval svůj delší „celebrity fight“ a ten teď skutečně dostal reálné obrysy. 14. října se v anglickém Manchesteru poměří s MMA zápasníkem Dillonem Danisem, který svého času spároval se slavným Conorem McGregorem.

Logan Paul se v posledním období věnoval především dráze profesionálního wrestlera v populární WWE. Vedle toho spolu s rapperem KSI úspěšně rozjel byznys s nápoji PRIME a přitom nezanevřel ani na box a další bojové sporty. Nedávno jsme měli možnost vidět ho při grapplingovém tréninku s Israelem Adesanyou. Teď ho však čeká zápas právě pod pravidly klasického boxu.

sipka Vsaďte si na box s parádním bonusem za registraci u Betana

Když se Logan Paul v polovině roku 2021 utkal v ringu s Floydem Mayweatherem, sledoval to celý svět. 28letý podnikatel a influencer si tehdy nevedl špatně, neporažený král světového ringu ho dokonce v rámci exhibice tehdy nedokázal ukončit před časovým limitem. Jediným oficiálním záznamem Logana Paula v boxu ale zůstává porážka právě od současného byznysového parťáka KSI, který ho pod amatérskými pravidly porazil na split decision. K odvetě ale nikdy nedošlo.

Pomyslné boxerské žezlo následně převzal jeho bratr Jake, který se mezitím vyprofiloval v opravdu zajímavý prospekt a připsal si několik cenných skalpů, včetně toho posledního s Natem Diazem. Všem zápasům přihlížel z Jakeova rohu i Logan, který se odhodlal opět aktivně vstoupit do ringu.

Slova místo činů?

Američan Dillon Denis je znám zejména pro svoje BJJ schopnosti, v postoji to ale nikdy nebyla velká sláva. 29letý bojovník si i vinou vleklých zranění dosud poslední profi zápas v MMA připsal v roce 2019, kdy pod organizací Bellator utáhl na armbar Maxe Humphreyho.

Logan Paul má však o záměru Dillona Danise jisté pochybnosti a připouští, že by nakonec do zápasu nemusel nastoupit. To se ostatně v minulosti už několikrát stálo. Pokud se tak ale přeci jen stane, plánuje ho multitalentovaná celebrita vymazat z povrchu zemského. Dodejme, že na stejné akci se střetnou i KSI vs. Tommy Fury. Celý galavečer bude možné sledovat skrze platformu DAZN.

Bratři Paulové jsou nejen ve světě boxu považováni za velmi kontroverzní postavy. Ať už jedná o sportovní, či podnikatelské aktivity, vždy dokáží vzbudit rozruch a přitáhnout pozornost. To by se mělo dít i v rámci zápasu Logan Paul vs. Dillon Danis, který se v manchesterské aréně postaví svému sokovi jen 3 týdny předtím, než zde svůj cirkus poprvé rozbalí organizace Oktagon MMA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...

Lukáš Fajk

Další kauza à la Mawar? Šampion českého boxu u soudu za ublížení na zdraví

Jeden z nejlepších českých boxerů Lukáš Fajk řeší trable se zákonem. Proč stanul u soudu a co mu hrozí?☝⚖️