McGregor byl zproštěn obvinění. Místo trestu dál víří vody na sociálních sítích

O tom, že je Conor McGregor stále divoký, svědčí jeho průšvihy, ale také jeho aktivita na sociálních sítích, kde si neváhá podat ani špičkové boxery. Jeho poslední kauza je zdá se u konce a to nepochybně irskému bojovníkovi vlilo novou krev do žil.

Conor McGregor má co slavit Foto: Profimedia

Conor a kauza z finále NBA

Conor se narodil nejen pro zápasení, ale také coby věčný průšvihář. Poté, co celý svět obletělo video, jak knockoutoval maskota, Conor čelil velmi vážnému obvinění. Podle svědectví údajně poškozené ženy ji měl McGregor během finále NBA znásilnit na veřejných záchodcích.

Server TMZ Sports informoval v úterý o tom, že Conor McGregor byl pro nedostatek důkazů zproštěn všech obvinění. Soud vyslechl i velké množství svědectví, žádné z nich však nebylo pro Conora usvědčující.

Kolem případu bylo mnoho nejasností už od začátku a spousta svědectví hrála spíš v McGregroův prospěch. Kamerové záznamy dokázaly, že Conor s touto ženou skutečně skončil na onom místě, pak však také společně vyšli ven a žena se zdála v pořádku.

Proti verzi údajné poškozené také mluvilo svědectví jejího kamaráda, který s ní toho dne byl na stadionu a vypověděl, že mu o znásilnění neřekla ani slovo. Zmíněná navíc tvrdila, že ji kontaktovalo vedení NBA ve snaze zaplatit si její mlčení stem tisíc dolarů, to ale členové vedení vyvrátili.

Chce McGregor znovu do ringu?

Pokud se McGregor obával výsledku soudu, nedával to nijak najevo. Už několik měsíců – ještě dříve, než se vůbec přihlásil k testování agentury USADA (která je dnes pro UFC již minulostí, více čtěte ZDE) – Conor vyzývá jednoho borce za druhým.

Obvykle si vybírá rivaly, s nimiž by si to rád rozdal v kleci, tentokrát se ale pustil do přestřelky s mexickým boxerem, jehož by chtěl prověřit v ringu. Naposledy, když se Conor snažil v ringu vyklepnout neporaženého Floyda Mayweathera (jeho bilance je 50-0), americká legenda Ira ukončila v desátém kole na TKO.

I přesto si ale Conor za tenhle zápas přišel na pěkné peníze, a tak proč si z klece jednou za čas neodskočit do ringu a trochu si přivydělat. McGregor si možná na takovýto duel chce připravit půdu, a tak se opřel do mexického boxera Canela Álvareze (60-2-2).

Navzdory Mexičanově přesvědčivé bilanci, nabyl po znovuzhlédnutí záznamu duelu Álvarez vs. Mayweather sebevědomý Ir jistoty, že se mu s Floydem vedlo lépe než Canelovi a hned se hlásil o zápas: „To byl jeden z nejlepších výkonů v profi boxu. Já Floydovi uštědřil víc úderů než Canelo, klidně bych si to dal znovu,“ psal na sociálních sítích.

Mexickému bojovníkovi se tohle samozřejmě vůbec nelíbilo a velmi rychle přišel s odpovědí: „Stačila by mi na tebe jedna ruka a ani bych nemusel dát tolik úderů,“ kontroval Álvarez.

sipka Fanděte Jiřímu Procházkovi přímo v New Yorku! Fortuna pořádá soutěž o zájezd na UFC 295

„Saule, ty nedovařené kuře, rozšlapal bych ti vazy v koleni. Nepotřeboval bych vůbec ruce, abych tě ukončil. Zkopu tě do růžova, budeš vypadat, jako bys usnul na slunci, haha, ty pihatá prdel. Dáme si to spolu a pak se uvidí. Canelo je kukuřičný lupínek bez cukru,“ rozčílil se McGregor.

„Chováš se jako malé dítě. Máš velkou hubu a spoustu toho nakecáš, ale jakmile přijde na věc, tak to vzdáš,“ reagoval ještě jednou Canelo Álvarez. Ten se tak zařadil na dlouhý seznam McGregorových potenciálních soupeřů. Kolik jich však Conor reálně stihne, se teprve uvidí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Jiří Procházka: Uvolnit pás nebylo z mé hlavy. Věřil jsem, že ho dokážu získat zpět

Jirku Procházku čeká co nevidět životní zápas o pás, který kdysi velkoryse uvolnil. Nápad prý nebyl jeho, ale věřil, že ho jednou získá...

Lucka Pudilová

Lucka Pudilová: Prohry jsem obrečela. McGregor rád spáruje se slabšími

Lucka Pudilová byla první Češkou v UFC, přesto se i ona musela naučit vyrovnat s prohrami.👊 Jak se dokáže naše top bojovnice vypořádat s...

Alex Pereira

Alex Pereira si na sparing přizval známého provokatéra, který se brzy utká s Loganem Paulem

Tohle spojení by zřejmě nikdo nečekal. Brazilský vyzyvatel Jiřího Procházky, Alex Pereira, se v tělocvičně poměřil s nadcházejícím soupeřem...