Bryczeka čeká první zápas v UFC. Debut si střihne s pokořitelem Patrika Kincla

Svůj debut si měl odbýt už 23. září, kvůli komplikacím s vízy se ale jeho první zápas v UFC odsunul. Teď se Polák Robert Bryczek konečně dočká. A nestřetne se jen tak s někým, utká se s pokořitelem Inspektora.

Robert Bryczek Foto: OKTAGON MMA

Bryczek se konečně dočká debutu

Chtěli jsme ho vidět v duelu s Patrikem Kinclem, Robert Bryczek ale udělal Inspektorovi a OKTAGONu čáru přes rozpočet a oznámil, že se chystá k přestupu do UFC. Svůj první zápas v prestižní organizaci si měl nadaný Polák odbouchat už 23. září, v debutu mu ale zabránily komplikace s vízy. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Teď se Bryczek konečně dočká a v kleci ho sice neuvidíme se samotným Inspektorem, ale jeho přemožitelem. Polský zápasník si to na půdě UFC rozdá s ruským bojovníkem Albertem Duraevem.

Ten se v roce 2015 v rámci turnaje ruské organizace Absolute Championship Akhmat střetnul v jedné kleci s Patrikem Kinclem, kterého ve třetím kole utáhl na submisi, když ho uškrtil pomocí techniky triangle choke.

První zápas s přemožitelem Inspektora

Pro Alberta „Machete“ Duraeva půjde o pátý zápas v UFC. Ve světové organizaci má zatím ruský bojovník střídavou bilanci 2-2, a za celou svou profesionální kariéru si na konto připsal šestnáct výher a pět proher.

V organizaci, v níž se ruský bojovník střetl s Inspektorem, sbíral doslova jen výhry, kde si jich připsal celkem osm. Duraev předtím bojoval také v organizaci M-1 Global, kde se potkal ještě s dalším bojovníkem OKTAGONu, Melvinem van Suijdamem, kterého porazil v prvním kole na submisi.

➤ Čtěte také: Dana White dává naději fanouškům McGregora. Kdy uvidíme irského bouřliváka v kleci?

Robert Bryczek si svůj debut odbude během turnaje UFC Fight Night: Hermansson vs. Pyfer, který se odehraje v Las Vegas. Jestli bývalý bojovník OKTAGONu vykročí v organizaci pravou nohou, se dozvíme už 10. února.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Daniel Škvor

Škvor prozradil, jak si hodlá poradit se Zawadou. A koho si chce DeeDee podat v roce 2024?

Daniel Škvor završí rok 2023 v O2 aréně, kde se postaví proti Zawadovi.👊 Jakou taktiku si na něj připravil a s kým se chce potkat v kleci...

Patrik Kincl

Kincl je ze hry! Za odstup může zranění. El Chapo ale o svou titulovou bitvu nepřijde

Tohle je noční můra každého bojovníka.⚡ Patrik Kincl se pár týdnů před zápasem zranil a jen nucen odstoupit z titulové bitvy.🔥

Gábor Boráros

Promotéři OKTAGONu promluvili o Borárosově dezerci k RFA. Skončil v náruči jidáše, říká Novotný

Gábor Boráros rozhodl zběhnout od OKTAGONu k RFA, která mu nehledě na jeho kauzu dala šanci. Promotéři OKTAGONu promluvili o Borárosově...