Někdejší hvězda UFC poslala stručný vzkaz: Konec důchodu. Je za dveřmi další velký návrat?

Jorge Masvidal před osmi měsíci, po nepříjemné sérii proher, ohlásil odchod do důchodu. Zdá se ale, že se mu zastesklo po kleci. Uvažuje někdejší hvězda UFC o návratu do hry?

Jorge Masvidal Foto: Profimedia

Masvidal znovu v kleci?

Jorge Masvidal se po sérii čtyř proher rozhodl před osmi měsíci odejít do zápasnického důchodu. V pondělí ale někdejší populární hvězda UFC zveřejnila na sociální síti X tajemný stručný vzkaz: „unretired“, tedy „konec důchodu“.

Ještě nedávno přitom Jorge v rozhovoru s Arielem Helwanim mluvil docela jinak. „Kdybych pokračoval, tak jen kvůli penězům, a to nechci,“ tvrdil tehdy Masvidal. „Vždycky jsem chtěl být ten nejlepší. To byl ten cíl, za kterým jsem si celé ty roky šel. Jenže už nejsem na vrcholu,“ připustil hořce.

„Bylo na čase to ukončit,“ dodal Masvidal k ukončení kariéry. Víme však, že na slova zápasníků se mnohdy nedá spolehnout, obzvláště pak bezprostředně po zápase nebo pokud jde právě o oznámení konce kariéry. V českých vodách se v tomto stal rekordmanem Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, kterému na změnu názoru stačil necelý týden.

Od Masvidalova neúspěšného dubnového souboje s Gilbertem Burnsem uběhlo osm měsíců a americký bijec zřejmě změnil názor. To by samozřejmě uvítali i fanoušci, kteří začali pod příspěvkem okamžitě spekulovat, s kým by si to Jorge mohl rozdat. Nabízela by se například odveta s nenáviděným rivalem Colbym Covingtonem.

➤ Čtěte také: Dlouho očekávané datum je konečně tady? Conor McGregor oznámil, kdy se vrátí do klece

Navzdory tomu, že Jorge Masvidal nejednou prohlásil, že „už na to nemá“, možná šlo ve skutečnosti jen o to vypořádat se s řadou porážek, na které nebyl Gamebred zvyklý. „Stále se to všechno snažím zpracovat a vypořádat se s tím. Pořád ale tenhle sport miluju,“ přiznal Masvidal v rozhovoru s Arielem Helwanim. Jestli se dalšího velkého UFC návratu dočkáme, ukáže nejspíš až čas, jisté ale je, že fanoušci by o tohle zmrtvýchvstání rozhodně stáli.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tony Ferguson sbírá v UFC jednu porážku za druhou

Neuvěřitelný výkonnostní sešup. Prezident UFC i fanoušci posílají legendu do důchodu

Tři a půl roku. Tak dlouho čeká Tony Ferguson na vítězství v UFC. Legendární "El Cucuy" přitom ještě v roce 2020 patřil mezi největší...

Jiří Procházka

Procházka má potvrzený zápas! A ne jen tak ledajaký. Zabojuje na jubilejním 300 turnaji

Blíží se třístý jubilejní turnaj UFC, na němž by si rád zabojoval každý zápasník organizace.🥳 To se poštěstí Jiřímu Procházkovi.💪 S kým se...

Robert Bryczek

Bryczeka čeká první zápas v UFC. Debut si střihne s pokořitelem Patrika Kincla

Svůj debut si měl odbýt už 23. září, kvůli komplikacím s vízy se ale jeho první zápas v UFC odsunul.⚡ Teď se Polák Robert Bryczek konečně...