Procházka má potvrzený zápas! A ne jen tak ledajaký. Zabojuje na jubilejním 300 turnaji

Blíží se třístý jubilejní turnaj UFC, na němž by si rád zabojoval každý zápasník organizace. To se podle všeho poštěstí Jiřímu Procházkovi. S kým se český samuraj v rámci unikátní akce utká?

Jiří Procházka Foto: Jiří Procházka

Procházka znovu do boje!

Po prohře s Alexem Pereirou Jiří Procházka prohlásil, že se chce do klece vrátit co nejdříve. A tak se také stane. Jirka ale nebude bojovat na jen tak ledajakém turnaji, je jedním z vyvolených, kteří budou součástí jubilejního třístého eventu UFC. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

A s kým že se Jiří během téhle speciální akce utká? Tentokrát byly vyslyšeny všechny výzvy a skutečně se dočkáme duelu Procházka vs. Rakić. Srbský bojovník s tímhle nápadem přišel už začátkem prosince, kdy mu z lednového zápasu odstoupil Jan Blachowicz.

Rakić si na sociální síti X postěžoval a neváhal přitom vyzvat náhradu, kterou by si za Blachowicze představoval, tedy Jiřího. Více čtěte zde: Procházka vs. Rakić. Rýsuje se Jiřímu další bitva? Míč je teď na straně UFC

Bojovníci se mezi sebou provokují neustále, ale tentokrát se Dana White očividně rozhodl výzvu vyslyšet. Kromě duelu Procházka vs. Rakić ředitel organizace oznámil ještě další dva souboje.

Během třístého turnaje si to rozdají také Aljamain Sterling (jehož čeká premiéra v pérové váze), který se utká s Calvinem Kattarem. Dále uvidíme zatím neporaženého zápasníka střední váhy Boa Nickala, kterého v kleci prověří Američan Cody Brundage.

➤ Čtěte také: El Chapo chválí Rakiće až do nebes. Prozradil, komu by v případné bitvě s Procházkou fandil

Pro Rakiće i Procházku půjde v každém případě o velmi důležitý zápas. Bilance obou zápasníků v tuhle chvíli končí prohrou a oba si budou chtít napravit reputaci. Pro Jiřího je porážka čerstvější, zatímco Rakić se do klece vrátí téměř po dvou letech.

V květnu 2022 ho ve třetím kole v souboji s Janem Blachowiczem zradilo koleno. Nejenže mu zranění prohrálo zápas, ale navíc ho na dlouho vyřadilo z boje. Pro Rakiće tedy půjde o podobně složitý návrat, jaký zažil koncem listopadu Jiří. Uvidíme tedy, jak se Srb s prvním zápasem po dlouhé pauze popasuje a který z bojovníků si po prohře spraví chuť vítězstvím.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Bryczek

Bryczeka čeká první zápas v UFC. Debut si střihne s pokořitelem Patrika Kincla

Svůj debut si měl odbýt už 23. září, kvůli komplikacím s vízy se ale jeho první zápas v UFC odsunul.⚡ Teď se Polák Robert Bryczek konečně...

Tony Ferguson sbírá v UFC jednu porážku za druhou

Neuvěřitelný výkonnostní sešup. Prezident UFC i fanoušci posílají legendu do důchodu

Tři a půl roku. Tak dlouho čeká Tony Ferguson na vítězství v UFC. Legendární "El Cucuy" přitom ještě v roce 2020 patřil mezi největší...

Bryce Mitchell tvrdě padl

Scéna jako z hororu. Bryce Mitchell po děsivém knockoutu na UFC 296 ubezpečuje fanoušky

Z těch obrázků běhá mráz po zádech. Americký bojovník Bryce Mitchell utrpěl na UFC 296 brutální KO, po kterém se svíjel v záchvatových...