Spor Garryho a Stricklanda se vyostřuje. Irský talent si Tarzana připsal na seznam

Sean Strickland pořádně hnul Ianovi Garrymu žlučí, ale Tarzan teď sám poznal odvrácenou stranu trash talku. Navzdory tomu, že mnozí rádi zahajují rok s čistým štítem, Garryho svátky klidu nijak neobměkčily a i v novoročním příspěvku dal jasně najevo, co si o Stricklandovi myslí.

Ian Machado Garry Foto: Profimedia

Strickland ochutil vlastní medicínku

Provokatér Sean Strickland koncem minulého roku rozčílil irský mladý talent Iana Garryho, když začal bez skrupulí komentovat okolnosti jeho manželství, respektive manželku, po níž Garry převzal jméno Machado a která je autorkou knihy, jež poskytuje návod ženám, které si chtějí ulovit bohatého sportovce. Vsaďte si na turnaje UFC a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Nejen na to Strickland poukazoval, byť Garry o názor šampiona střední váhy nejspíš nestál. Sám Tarzan ale teď poznal, jak nepříjemná dokáže být síla trash talku. Jeho nadcházející soupeř Dricus du Plessis proti němu využil informace o drsném dětství, které Strickland nedávno sdílel se světem prostřednictvím podcastu This Past Weekend.

Du Plessis se nebál veřejně prohlásit, že od něj Strickland dostane větší výprask, než jaký mu kdy dal jeho otec, a to se šampiona dotklo. Nových informací využil i Ian Garry, který chtěl Stricklandovi jeho popichování vrátit i s úroky.

„Jak se karta obrátila,“ napsal Garry. „Ty do ostatních pálíš tím nejpodlejším způsobem, ale sám nedokážeš přijmout sebemenší rýpnutí, neustále jsi útočil na mou ženu a posedle jsi ji nazýval pedofilem, je jasně vidět, že se projevuje tvé trauma z dětství,“ vzkázal Machado Garry Stricklandovi.

„Předtím jsi tvrdil, že mi chceš jen ‚poradit‘, tak teď je řada na mně, abych ti poradil. Měl bys zavřít pusu a nastavit si zrcadlo, protože máš dost vážných problémů, které musíš řešit. Přeji ti, ať se ti s nimi daří co nejlépe. Už nikdy si svou bolest nepromítej do mě a do mé rodiny. Šťastný Nový rok,“ nebral si servítky mladý Ir.

Garryho novoroční seznam

Do celé záležitosti se namočil i Colby Covington, když se po turnaji UFC 296 rovněž opřel do Garryho ženy. Není překvapením, že právě Covington je hned druhý na seznamu těch, které by si irský bojovník rád podal v roce 2024.

Těchto pár jmen zápasník zveřejnil na svých sociálních sítích a na první příčku zaznamenal jméno Geoffa Neila, se kterým se utká už 17. února v Anaheimu na turnaji UFC 298. Druhá příčka patřila Covingtonovi.

➤ Čtěte také: Dlouho očekávané datum je konečně tady? Conor McGregor oznámil, kdy se vrátí do klece

Jméno na třetí pozici Ian Machado Garry nedopsal, ale při bližším zkoumání je zřejmé, že tím je s největší pravděpodobností myšlen právě Strickland. Zdá se tedy, že mladý talent už je natolik rozčilený, že cítí potřebu celý spor přesunout do klece. Uvidíme tedy, jestli tenhle duel bude zdobit jednu z karet letošního roku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jorge Masvidal

Někdejší hvězda UFC poslala stručný vzkaz: Konec důchodu. Je za dveřmi další velký návrat?

Jorge Masvidal před osmi měsíci ohlásil odchod do důchodu. Zdá se ale, že se mu zastesklo po kleci. Uvažuje někdejší hvězda UFC o návratu...

Jiří Procházka

Procházka má potvrzený zápas! A ne jen tak ledajaký. Zabojuje na jubilejním 300 turnaji

Blíží se třístý jubilejní turnaj UFC, na němž by si rád zabojoval každý zápasník organizace.🥳 To se poštěstí Jiřímu Procházkovi.💪 S kým se...

Robert Bryczek

Bryczeka čeká první zápas v UFC. Debut si střihne s pokořitelem Patrika Kincla

Svůj debut si měl odbýt už 23. září, kvůli komplikacím s vízy se ale jeho první zápas v UFC odsunul.⚡ Teď se Polák Robert Bryczek konečně...