UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2 – datum, karta, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu se odehraje první letošní UFC Fight Night. Noc plná napětí a tvrdých úderů vyvrcholí odvetou v polotěžké váze Ankalaev vs. Walker. Info a celou kartu zápasů najdete v článku.

KARTA
BILANCE, KURZY, TIP
LIVESTREAM

Ankalaev vs. Walker 1 Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night 234: Ankalaev vs. Walker 2: 9.1/10

  • datum: 13. 1. 2024 (22:00)
  • místo: UFC Apex, Enterprise, Nevada, United States
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2 – datum, místo a další info

Během UFC 294 se potkali v kleci, jenže soboj skončil velmi brzy, když Walker inkasoval od Ankalaeva nepovolené koleno do hlavy. To mu znemožnilo pokračovat v zápasu a oba bojovníci si do bilance připsali no contest. O takový konec nikdo nestojí, a tak bylo jasné, že se dřív nebo později dočkáme odvetného duelu. Ten nastane v sobotu 10. ledna 2024 coby hlavní event večera. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Program první noci soubojů UFC v roce 2024 láká na spoustu dalšího. Hlavní karta také nabídne duel v muší váze mezi Matheusem Nicolau a Manelem Kape nebo souboj lehkých vah Jima Millera a Gabriela Beníteze.

UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2
🕑KDY 13. 1. 2024 (22:00)
📍KDE UFC Apex, Enterprise, Nevada, United States
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM TV Tipsport

UFC Fight Night 234: Ankalaev vs. Walker 2 – bilance, kurzy a tip

Magomed Ankalaev se narodil v dagestánské Makhachkale a během studia na sportovní fakultě začal trénovat řecko-římský zápas. Poté Ankalaev závodil v sambo, z něhož později plynule přešel k MMA.

Ankalaev se poté stal ruským a světovým šampionem v amatérském MMA a Ruská federace MMA jej také jmenovala mistrem Ruska ve smíšených bojových sportech za rok 2015.

Svůj profesionální debut si Ankalaev odbyl 18. ledna 2014 na Oplot Challenge 96, kde většinovým rozhodnutím porazil Ukrajince Vasilije Babiche. Ankalaev začal sbírat jedno vítězství za druhým a poté, co získal světový titul čečenské organizace Chechen MMA promotion World Fighting Championship Akhmat, podepsal v říjnu 2017 smlouvu s UFC.

Ve světové organizaci Ankalaev nevykročil pravou nohou a připsal si po svém debutu prohru s Paulem Craigem. Ta je doteď jeho jedinou prohrou v organizaci (pomineme-li jednu remízu a jednou no contest).

Ankalaev si doteď připsal devět výher. V prosinci 2022 remizoval s Janem Blachowiczem a z posledního zápasu s Johnnym Walkerem si po svém nedovoleném kolenu odnesl zmíněný no contest.

BILANCE
Magomed Ankalaev Johnny Walker
17 výher 21 výher
Výhry KO/TKO: 9 Výhry KO/TKO: 16
Výhry na submisi: 0 Výhry na submisi: 3
Výhry na body: 8, remíza:1 Výhry na body: 2
1 prohra 7 proher
Prohry KO/TKO: 0 Prohry KO/TKO: 4
Prohry na submisi: 1 Prohry na submisi: 1
Prohry na body: 0, NC: 1 Prohry na body: 2, NC: 1
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.16 4.52

kurzy aktuální k 10. 1. 2024 (10:30)

Johnny Walker debutoval v profesionálním MMA v prosinci 2013, kdy zvítězil v prvním kole na TKO. V následujících čtyřech letech bojoval v rodné Brazílii a připsal si 10 výher proti 3 porážkám, přičemž všech výher dosáhl před limitem.

V srpnu 2018 získal místo v Contender Series Dany Whitea. Ačkoli pochází z Brazílie, Walker se rozhodl reprezentovat Anglii (tam se přestěhoval v roce 2018), protože cítil, že právě tam je schopen využít svůj potenciál.

Walker debutoval v sérii Dana White's Contender Series 11. srpna 2018. Utkal se s Henriquem da Silvou a zápas vyhrál jednomyslným rozhodnutím. Toto vítězství Walkerovi zajistilo smlouvu s UFC.

Poté si Walker připsal tři impozantní výhry, kdy své soupeře ukončil v prvním kole na KO/TKO. Po této šťastné sérii ale přišly dvě porážky. Chuť si pak spravil s Ryanem Spannem, kterého v prvním kole poslal k zemi a připsal si tak další KO.

Pak se poprvé Walker ocitl na vrcholu karty. Svůj první hlavní zápas po pětikolové bitvě s Thiago Santosem prohrál na body. Podobně dopadl i v dalším souboji s Jamahalem Hillem, který ho v prvním kole porazil KO.

Za poslední dva roky zvládl Walker posbírat tři výhry. Vítěznou sérii mu narušilo no contest ze zápasu s Ankalaevem, který použil nepovolené koleno, po kterém byl zápas ukončen.

sipka Čtěte také: Rakič: Má atraktivní styl, ale vidím i spoustu děr. Srb zhodnotil Procházkovy plusy i minusy

Sázkové kanceláře v nadcházející odvetě důvěřují spíše Ankalaevovi. Dagestánský bojovník má přesvědčivější bilanci a styl boje. Navíc nemá takové sklony k výkyvům, jako je tomu u Walkera, a od jediného neúspěchu v organizaci, který si připsal při svém debutu, se drží na vítězné vlně, která mu přinesla celkem devět výher v řadě.

TIP: Zápas vyhraje Magomed Ankalaev v kurzu 1.16 ➪ Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Tipsport kurzy

UFC on ESPN+ 92: Ankalaev vs. Walker 2 – fight card (program), zápasy a výsledky

O napínavé zápasy nebude nouze ani v rámci prelims, byť v průběhu ladění karty došlo k několika změnám. Westin Wilson se měl původně utkat v souboji v pérové váze s bývalým šampionem LFA v pérové váze Gabrielem Santosem, ten však z neznámých důvodů odstoupil a nahradil ho nováček Jean Silva, pro kterého půjde o debutový zápas v organizaci.

Preston Parsons se původně připravoval na bitvu ve welterové váze s americkým „Habibi“ Bassilem  Hafezem, který si v říjnu minulého roku odbouchal neúspěšný debut v UFC, jenž skončil nejednomyslnou prohrou na body. Hafez v každém případě ze souboje s Parsonsem z neznámých důvodů odstoupil a nahradil ho Matthew Semelsberger.

UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2
HLAVNÍ KARTA
Light Heavyweight
Magomed Ankalaev (KO) VIDEO ZDE Johnny Walker
Lightweight Jim Miller (submise) vs. Gabriel Benítez
Bantamweight Ricky Simón vs. Mario Bautista (body)
Middleweight Phil Hawes vs. Brunno Ferreira (TKO)
PRELIMS
Heavyweight Andrei Arlovski vs. Waldo Cortes-Acosta (body)
Welterweight Matthew Semelsberger vs. Preston Parsons (body)
Bantamweight Marcus McGhee (TKO) vs. Gaston Bolanos
Bantamweight Farid Basharat (body) vs. Taylor Lapilus
Featherweight Westin Wilson vs. Jean Silva (TKO)
Lightweight Tom Nolan vs. Nikolas Motta (TKO)
Flyweight Joshua Van (TKO) vs. Felipe Bunes

Kde sledovat UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2 živě? Přímý přenos (live stream) na TV Tipsport

Zápasy turnaje UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2 můžete sledovat skrze livestream TV Tipsport. Nově registrované uživatele sázková kancelář odmění registračním bonusem. Pokud jde o stávající uživatele, podmínkou pro sledování livestreamů zdarma je sázka v hodnotě alespoň 30 Kč v posledních sedmi dnech.

Připomeňte si první zápas Ankalaev vs. Walker:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2?

První UFC Fight Night roku 2024 se koná v Las Vegas v Apexu.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2?

Zápasy turnaje UFC Fight Night: Ankalaev vs. Walker 2 můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

Pochybnosti ohledně McGregorova návratu? Dokud to neuvidím, neuvěřím! říká UFC zápasník

Na McGregorův nástup čekají pravděpodobně všichni fanoušci MMA.💪Přes některá neoficiální oznámení stále však panují kolem jeho návratu...

Jon Jones

Jasný plán návratu. Jon Jones znovu odpálkoval Toma Aspinalla. V hlavě má jediné jméno

Aktuálně zraněný Jon Jones se v úterý večer pořádně rozvášnil na sociální síti X. Nestalo se tak poprvé a zřejmě ani naposledy. Proč v jeho...

Oliveira vs. Makhachev 1

UFC 300 nabídne atraktivní contender. Kdo si zaslouží odvetu s Islamem Makhachevem?

Karta jubilejního třístého turnaje se pomalu, ale jistě plní zajímavými duely.👊 V jednom z nich si soupeři zabojují o odvetu s šampionem.💪