Pochybnosti ohledně McGregorova návratu? Dokud to neuvidím, neuvěřím! říká UFC zápasník

Na McGregorův nástup čekají pravděpodobně všichni fanoušci MMA. Nedávno irská superstar nadhodila datum, kdy bychom ho konečně mohli vidět nastupovat do klece. Přesto kolem jeho návratu stále panují pochybnosti.

Conor McGregor Foto: Profimedia

Dokud to neuvidíme, neuvěříme

Koncem roku Conor McGregor oznámil, že bychom měli být 29. června svědky jeho návratu do klece, kde by si to měl rozdat s Michaelem Chandlerem. (Více čtěte zde: Dlouho očekávané datum je konečně tady? Conor McGregor oznámil, kdy se vrátí do klece.) Jenže oficiálního oznámení téhle události jsme se zatím nedočkali.

Organizace byla po celou dobu řešení McGregorova návratu skoupá na informace a teď znovu vládne ticho. McGregor o sobě rád dává vědět, a tak sem tam rozvíří nějaký ten trash talk na sociálních sítích, občas někoho pošťouchne výzvou nebo namlsá své fanoušky potenciálním datem svého návratu. Velká část MMA světa už je ale vůči jeho prohlášením skeptická.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Dokud to není podepsané, tak to není potvrzené,“ podotknul UFC zápasník Matt Brown v posledním díle pořadu The Fighter vs. The Writer. „Stále nejsem přesvědčen, že se to stane. Proto jsem se ptal, jestli je to potvrzené,“ řekl The Immortal.

„Bude Conor znovu bojovat? Vím, že to oznámil. Rád je středem pozornosti. Má rád, když o něm všichni mluví. Užívá si, že o něm právě teď mluvíme. Tím teď žije. Pořád tomu nevěřím. Dokud to neuvidím, nebudu tomu věřit,“ uzavřel skepticky Matt Brown.

Problémy s USADA a změna váhovky

Dlouho trvalo, než UFC oficiálně oznámilo McGregorovo přihlášení k antidopingovému programu USADA, které bylo pro návrat do klece nezbytné. Vzhledem k otálení se logicky spekulovalo o tom, že McGregor v době své rekonvalescence nežil tak úplně čistě, a proto se zdráhá podstupovat testování.

Poté, co se k němu konečně přihlásil, se zdálo, že už návratu do klece nestojí nic v cestě, jenže nedlouho poté UFC ukončilo spolupráci s USADA, a McGregor navíc nedávno naznačil, že by rád Chandlera vyzval ve střední váhové kategorii.

Že by měl irský bouřlivák pro změnu problém se shazováním? Kolem McGregorova návratu je zkrátka stále několik otazníků a zda dostojí svých novoročních slov, ukáže nejspíš až čas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jon Jones

Jasný plán návratu. Jon Jones znovu odpálkoval Toma Aspinalla. V hlavě má jediné jméno

Aktuálně zraněný Jon Jones se v úterý večer pořádně rozvášnil na sociální síti X. Nestalo se tak poprvé a zřejmě ani naposledy. Proč v jeho...

Alexandar Rakić

Rakič: Má atraktivní styl, ale vidím i spoustu děr. Srb zhodnotil Procházkovy plusy i minusy

Chtěl uzavřít kapitolu s Blachowiczem, nakonec se mu dostalo jiného soupeře.🤝 Procházku prý považuje za lepší volbu, pár chyb ale na jeho...

Oliveira vs. Makhachev 1

UFC 300 nabídne atraktivní contender. Kdo si zaslouží odvetu s Islamem Makhachevem?

Karta jubilejního třístého turnaje se pomalu, ale jistě plní zajímavými duely.👊 V jednom z nich si soupeři zabojují o odvetu s šampionem.💪