Jasný plán návratu. Jon Jones znovu odpálkoval Toma Aspinalla. V hlavě má jediné jméno

Aktuálně zraněný Jon Jones se v úterý večer pořádně rozvášnil na sociální síti X. Nestalo se tak poprvé a zřejmě ani naposledy. Proč v jeho hlavě nefiguruje sjednocující zápas o nesporného šampiona těžké váhy?

Jon Jones Foto: Profimedia

Aspinall? Vždyť nic nedokázal. Není na mé úrovni, pálí ostrými Jon Jones

Legendární Jon Jones má před sebou dost možná poslední zápas kariéry. G.O.A.T MMA se momentálně dává zdravotně dokupy a v letošním roce by se měl vrátit do klece UFC, aby obhajoval titul šampiona těžké váhy. V době jeho nepřítomnosti vybojoval prozatímní pás Angličan Tom Aspinall, jenže na Bonese to dojem neudělalo a o tomto souboji nechce nic slyšet.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Jones na X opět zopakoval, že za každou cenu chce zápas se Stipe Miočičem, aby mohl spokojeně odejít do zápasnického důchodu. Za tento přístup na něj prší kritika ze všech stran, protože Aspinall by si rozhodně zasloužil Jona Jonese vyzvat. Tím spíš když drží prozatímní titul a minulý rok zdemoloval každého, kdo se mu postavil do cesty. Jon Jones to ale vidí jinak.

Skrze několik příspěvků opakovaně zpochybnil nárok Toma Aspinalla usilovat o zápas s ním. Zároveň svoje myšlenky okořenil i špetkou filozofie. Prostě Jon Jones tak, jak ho známe.

„Tome, to, že mluvíš o tom, že někdo šílí ze svého ega, je jedna z nejvíce pokryteckých věcí vůbec. Doslova jsi neodtrhl ko*le od mých úst od té doby, co jsi vyhrál ten pomyslný šampionát. Ty ani Sergei (Pavlovich) nemáte mezi poraženými soupeři žádnou super hvězdu.

Je legrační, že ve skutečnosti chodíš a cítíš se jako mistr světa. Zvlášť když skutečný šampion je neporažený a předvedl bezchybný poslední výkon. Ty rozhodně nejsi hoden mého posledního boje.

Můj zápas se Stipem byl domluvený mnohem dříve, než přišel tvůj prozatímní pás, nebyl jsi ani záložním bojovníkem. Věř mi, že to ty jsi ten, kdo sem přichází s nafouknutým egem a dožadováním. Ty porážky stážistů neznamenají absolutně nic, pokud sis toho ještě vážně nevšiml. Tvoje bitva v Madison Square Garden byla přifouknutá a zmátlo to fanoušky. UFC, Stipe a já máme nedokončené záležitosti, je to opravdu tak jednoduché.

Je to pořád to stejné dokola, každý rok. Vždy je to bojovník, který není technicky další na řadě, kdo mluví nejvíc. Odmítám být jako spousta dalších bojovníků, kteří tu zůstali příliš dlouho. To se prostě nestane. V životě jsem se nastavil docela dobře. Chci Stipeho do svého životopisu, kromě toho nepotřebuji od tohoto sportu nic jiného. Přišel jsem, viděl jsem a zvítězil jsem. Fakta.

Chci se vrátit po dvou různých operací a porazit Stipea. To je můj primární cíl, a pokud se mě ptáte, bude to sakra těžký úkol. Oba jsme se již dohodli na masivních smlouvách, výhra pro jednoho z nás by byla naprosto úžasná pro kteroukoli z našich kariér.

Navzdory tomu, jak dobrý se teď Tom může zdát, výhra nad ním pro můj odkaz opravdu nic nepřinese. To je prostě pravda. To je vše, co říkám, chápu, že spousta z vás úplně nerozumí tomu, co se děje v zákulisí. Lidé si neuvědomují obchodní stránku tohohle.

Je to divoký svět, ve kterém žijeme! Lidé se mohou tak rychle pokusit vás nahradit, vyhodit, zdiskreditovat vaši práci. To je to nejlepší na jejich statistikách nebo na tom, že můžete vidět plody své práce. Buďte absolutní divoši v tom, co děláte, bez ohledu na kapacitu. Nechte dílo mluvit samo za sebe, buďte v tomto světě nepopiratelní dámy a pánové. Buďte naprosto nepopiratelní."

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aspinall vs. Pavlovich

Jon Jones by měl pustit titul, míní Aspinall. Skutečným šampionem bych měl být já!

V turnaji UFC 295 před zápasem Procházka vs. Pereira porazil Pavloviche a získal prozatímní pás. Podle něj by měl ale držet právoplatný...

Tom Aspinall

Jon Jones ostře pálí do Aspinalla: Nemáš ani jednu výhru nad legendou, vyčítá mu

V UFC vzniká velmi zajímavá rivalita. Šampion těžké váhy, Jon Jones, si na sociálních sítích otevřel ústa na držitele prozatímního titulu,...

Jon Jones bojuje v UFC

Jon Bones Jones - životopis, statistiky a zápasy v UFC

Američan Jon Jones je považován za nejlepšího MMA bojovníka na světě. ✨ Seznamte se s hvězdným fighterem, jehož životopis přitahuje...