Jon Jones by měl pustit titul, míní Aspinall. Skutečným šampionem bych měl být já!

V turnaji UFC 295 před zápasem Procházka vs. Pereira porazil Pavloviche a získal prozatímní pás. Podle něj by si zasloužil právoplatný titul. Proč by se měl Jones podle Aspinalla vzdát pásu šampiona?

Aspinall vs. Pavlovich Foto: Profimedia

Jones by měl titul pustit

Nepochybně šlo o jeden z nejlepších zápasů turnaje, Tom Aspinall za něj koneckonců od organizace získal bonus za výkon večera – podle něj měl však dostat víc. Aspinall přiznal v rozhovoru s Michaelem Bispingem, že vzhledem k tak působivé výhře by měl být právoplatným držitelem titulu. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Původně měl být hlavním zápasem večera duel Jon Jones vs. Stipe Miocic, Jones se ale zranil a organizace musela improvizovat. Na pozici main eventu posunula zápas Jiřího Procházky a Alexe Pereiry a před nimi si to o prozatímní titul rozdali Aspinall s Pavlovichem.

To ale původně vůbec nebylo v plánu a Aspinall s Pavlovichem tak dostali šanci se v budoucnu utkat s šampionem těžké váhy. Někdo by řekl, že to byla pro oba borce velká příležitost, Aspinallovi to ale očividně nestačí.

„Upřímně řečeno si myslím, že Jon Jones by se měl vzdát titulu, protože to tak udělali i mnozí před ním, kdo se takhle zranili,“ prohlásil přesvědčeně Tom Aspinall. „Nechápu, proč ho ještě pořád má, nerozumím tomu. Teď bych měl být skutečným šampionem já,“ kroutil nechápavě hlavou Aspinall.

Dana White navíc trvá na tom, že až bude Jones schopen nastoupit, znovu bude ve hře zrušený zápas Jones vs. Miocic, což připadá nesmyslné nejen Aspinallovi, ale i mnohým dalším z branže.

➤ Čtěte také: Procházka přiznal obrovské problémy a prozradil šokující informaci! Kolik dnů měl na trénink?

„Je těžké to vyjádřit, aniž by to znělo blbě, ale koho ještě zajímá duel Jonese a Stipeho?!“ ptal se nechápavě Aspinall. „Na co nám tenhle zápas bude? (...) Co to je za souboj – zápas důchodců o titul? Chci si podat Stipeho a pak chci bojovat s Jonem Jonesem,“ prohlásil odhodlaně Apinall.

„Přijde mi to postavené na hlavu. Přestaňte ho teď chránit, přestaňte chránit svého chlapce Jona Jonese na vrcholu. Jestli je zraněný, ať jde z cesty a já si to rozdám se Stipem,“ navrhl řešení Aspinall.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

New York City

Ohlédnutí za UFC 295: Jak jsme cestovali přes Atlantik na největší MMA zápas roku – 1. ČÁST

Turnaj UFC 295 v New Yorku byl mimořádnou událostí nejen pro český sport, ale i pro web FightLive.cz. Ve dvojnásobném zastoupení jsme...

Lucii Pudilové to tentokrát nevyšlo

Infarktový závěr Pudilové k vítězství nestačil. Perez výhru na body oslavila typickým tancem

Čeští fanoušci MMA bohužel musí v krátkém časovém horizontu spolknout druhou hořkou pilulku. Po Jiřím Procházkovi se dnes večer v Las Vegas...

Pereira vs. Adesanya

Pereira: Adesanya mě zachránil, teď chci to samé udělat pro něj. Co na výzvu Izzy?

Zdají se jako odvěcí rivalové, ale opak může být pravdou. Novopečený šampion přiznal, že jeho sok v boji svým způsobem zachránil. 👊