UFC 300 nabídne atraktivní contender. Kdo si zaslouží odvetu s Islamem Makhachevem?

Karta jubilejního třístého turnaje se pomalu, ale jistě plní zajímavými duely. V jednom z nich si soupeři zabojují o právo utkat se znovu s Islamem Makhachevem, jehož návrat se očekává v létě.

Oliveira vs. Makhachev 1 Foto: Profimedia

UFC 300: Oliveira vs. Tsarukyan

Jubilejní třístý turnaj UFC se rýsuje skutečně slibně. České fanoušky bezpochyby naláká bitva Jiřího Procházky, který se postaví Alexandaru Rakiči, karta ale obecně nabývá atraktivních rozměrů. V neděli byl například oznámený duel, jehož vítěz si vyslouží bitvu s šampionem lehké váhy Islamem Makhachevem.

O tuto příležitost se utkají Charles Oliveira a Arman Tsarukyan. Podle odhadů šéfa UFC by se měl Makhachev vrátit do hry někdy během léta a v tu chvíli by si měl střihnout zápas právě s vítězem tohoto duelu.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Pro Charlese Oliveiru půjde o jedinečnou možnost si znovu s Makhachevem vydobýt odvetu. Do Bronx se současným šampionem lehké váhy prohrál během turnaje UFC 280, když ho Makhachev ve druhém kole uškrtil a porazil na submisi.

Oliveira měl šanci spravit si chuť během turnaje UFC 294, kde měl mít s Makhachevem odvetný zápas, Charles ale musel odstoupit kvůli zranění a proti Makhachevovi nastoupil Alexander Volkanovski.

sipka Čtěte také: Dustin Poirier a Benoit Saint Denis svedou během UFC 299 pětikolovou bitvu

Podobnou zkušenost má i Arman Tsarukyan, kterého Makhachev porazil v roce 2019 během jedné z UFC Fight Night na body. Ruský bojovník od té doby zaznamenal sedm výher a pouze jednu prohru.

Pro oba zápasníky jde o jedinečnou příležitost se znovu ocitnout v kleci s šampionem a upravit skóre na jedna jedna. Který z dvojice Oliveira Tsarukyan stojí o odvetu víc, uvidíme už 13. dubna.

Připomeňte si duel Oliveira vs. Makhachev na turnaji UFC 280:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein

Lajoš Klein jde znovu do boje. V Saudské Arábii ho bude čekat španělský Fenomén

Lajoše Kleina jsme naposledy viděli skórovat v srpnu minulého roku.👑 Slovenský bijec se chystá znovu do klece, teď ho bude čekat španělský...

Khamzat Chimaev

Nezdolný čečenský Vlk hlásí zdravotní komplikace. V nástupu do klece mu brání neznámá nemoc

Ještě nedávno se skrze sítě popichoval s Procházkou, teď má ale jiné problémy. Zdánlivě nezdolný 🐺 Khamzat Chimaev přiznal, že bojuje se...

Jorge Masvidal

Někdejší hvězda UFC poslala stručný vzkaz: Konec důchodu. Je za dveřmi další velký návrat?

Jorge Masvidal před osmi měsíci ohlásil odchod do důchodu. Zdá se ale, že se mu zastesklo po kleci. Uvažuje někdejší hvězda UFC o návratu...