Lajoš Klein jde znovu do boje. V Saudské Arábii ho bude čekat španělský Fenomén

Lajoše Kleina jsme naposledy viděli skórovat v srpnu minulého roku. Slovenský bijec se v březnu chystá znovu do klece a tentokrát ho bude čekat španělský El Fenomeno s působivou bilancí.

Lajoš Klein Foto: Profimedia

Lajoš Klein znovu v akci

Když pomineme remízu s Jaiem Herbertem, Lajoš Klein se momentálně nachází na vítězné vlně, kterou naposledy úspěšně prodloužil v srpnu minulého roku, kdy na body pokořil Ignacia Bahamondese. Ten si do střetu s Kleinem hýčkal vítěznou sérii tří vítězství. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Lajoš Klein se za pár měsíců chystá na další bitvu. Ta proběhne 2. března v Saudské Arábii, kde ho prověří španělský zápasník Joel Alvarez, který se chlubí bilancí 20-3. Pro Kleina půjde o velkou výzvu hned z několika důvodů.

El Fenomeno bude mít na své straně výškovou převahu (měří 190 cm). Slovenský bijec si bude muset soupeře pohlídat především na zemi, která je Španělovou doménou. Z dvaceti vítězství dosáhl celkem sedmnácti na submisi.

Alvarez je obecně nebezpečný protivník, jelikož zásadně zavírá zápasy před limitem. Žádnou z dvaceti výher nezaznamenal na body a není výjimkou, že soupeře ukončí už v prvním kole.

Pro Kleina půjde tedy dost možná o jednu z největších dosavadních výzev a fanoušci se nejspíš dočkají velkolepé a komplexní bitvy, která s velkou pravděpodobností najde svůj závěr na zemi.

Alvarez v Praze

Českým fanouškům největší světové organizace může být Joel Alavarez povědomý. V roce 2019 si španělský borec zabojoval v pražské O2 areně, kde si ale bohužel připsal prohru, když ho Damir Ismagulov porazil na body. Od té doby El Fenomeno zaznamenal dalších pět vítězství a pouze jednu prohru.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Detailní záběr na karfiol

Karfiolové (květákové) uši zápasníků: jaká je příčina?

Možná jste si už někdy položili otázku,☝ proč mají zápasníci různých bojových odvětví na první pohled zdeformované a nehezky vypadající...

Khamzat Chimaev

Nezdolný čečenský Vlk hlásí zdravotní komplikace. V nástupu do klece mu brání neznámá nemoc

Ještě nedávno se skrze sítě popichoval s Procházkou, teď má ale jiné problémy. Zdánlivě nezdolný 🐺 Khamzat Chimaev přiznal, že bojuje se...

Ian Machado Garry

Spor Garryho a Stricklanda se vyostřuje. Irský talent si Tarzana připsal na seznam

Sean Strickland hnul Ianovi Garrymu žlučí, ale Tarzan teď sám poznal odvrácenou stranu trash talku a spor trvá dál.💥 A třeba časem skončí v...