Conor McGregor reaguje na velké vítězství Du Plessise a posílá vzkaz do Jižní Afriky

Na turnaj UFC 290 v lasvegaské T-Mobile Areně se odehrálo několik velkých vítězství. O jedno z nich se postaral nejlepší jihoafrický zápasník současnosti, Dricus Du Plessis. Jeho skalp Roberta Whittakera neunikl pozornosti slavného Conora McGregora.

Dricus Du Plessis Foto: Profimedia

Dricus Du Plessis ukončil Whittakera před limitem a následně pohlédl do očí Adesanyovi

Jihoafrická republika oslavuje nového hrdinu. Dricus Du Plessis navzdory předzápasovým prognózam porazil bývalého šampiona střední váhy Roberta Whittakera. Rodák z Pretorie rozhodl o svém vítězství na turnaji UFC 290 ve druhém kole, kdy nejprve tvrdým jabem otřásl svým australským protivníkem a následně ho dostal pod obrovský tlak, který donutil rohodčího zápas odmávat.

Dricus Du Plessis si touto dominantní výhrou řekl o titulový zápas s Israelem Adesanyou. Mezi oběma přitom už několik měsíců probíhá ostrý spor poté, co se Du Plessis označil za nejlepšího afrického bojovníka. Adesanya následně doslova vzkázal, že po vzájemném střetu povláčí jeho mrtvolu skrce celou Jižní Afriku.

Velké emoce byly cítit i při vzájemném staredownu, který proběhl přímo v kleci po Du Plessisově výhře. Nadávky a ostrý trashtalk doprovil Adesanya slovy, že tohle pro něj budou „snadné peníze“. Příští titulová bitva ve střední váze tak slibuje dramatickou podívanou.

Na přesvědčivé vítězství Dricuse Du Plessise zareagoval na Twitteru i Conor McGregor: „Obrovská gratulace jihoafrickému MMA a Jižní Africe, tečka. Tohle je pro ně v Oktagonu neuvěřitelná výhra. Příště musíš jít každopádně o titul. Pojďme Jižní Afriko!“ vzkázal The Notorious.

Tento tweet má i zajímavý podtext. Pikantní totiž je, že Conor McGregor a Israel Adesanya svého času spadali pod stejnou agenturu Paradigm Sports. McGregor se ale v tuto chvíli rozhodl podpořit a pochválit Izzyho příštího soupeře. Na druhou stranu dobře víme, že si Conor s těmi záležitostmi příliš vrásek nedělá a speciálně na Twitter napíše vše, co mu právě leží na jazyku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Israel Adesanya je bojovníkem v UFC

Israel Adesanya - životopis a zápasy bojovníka UFC

Israel Adesanya je bývalý šampion střední váhy ✨ nejprestižnější MMA organizace světa UFC. Vytáhlý Nigérijec s novozélandským občanstvím je...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.