Další šance pro Cverminátora! Odvděčí se kladenský hromotluk?

Chytne konečně příležitost za pačesy, nebo to bude stále ta samá písnička? Právě tyto otázky si pokládají fanoušci poté, co byl oznámen zápas Cverna vs. Vojčák na sobotním turnaji Oktagon 24. Český golem ale tentokrát musí! Od Oktagonu má po sérii odvolaných zápasů nůž na krku.

Alexander Cverna dostal další zápas Foto: Instagram/cvernaa

Oktagon 24 vyhlíží velkou bitvu supertěžkých vah Cverna - Vojčák

Oktagon bere znovu Alexandera Cvernu na milost. Duel se Štefanem Vojčákem vypadá už na papíře hodně atraktivně. Jenže u 44letého rodáka z Kladna jeden nikdy neví. Různá zranění za podivných okolností, navíc těsně před samotnými zápasy, mu daly nálepku velmi „křehkého“ fightera. Přitom by ho někteří fanoušci rádi viděli ve slavné UFC!

Ne náhodou s ním trénuje a přátelí se Karlos „Terminátor“ Vémola, jenž dal vzniknout jeho přezdívce „Cverminátor“ díky slovní přesmyčce. Při Cvernově debutu v organizaci Oktagon se dokonce Vémola staral jako trenér o jeho kvalitní přípravu, a pod jeho vedením polyká tréninkové jednotky do dnes.

Od Cvernova posledního zápasu v Oktagonu už ale uběhly téměř 4 roky. Tehdy ukončil na Štvanici svěřence trenéra André Reinderse Roberta Vovese, který ale nastoupil do zápasu zraněný. Pak se po něm v Oktagonu na dlouho slehla zem. Nabídky přitom měl a stále má. Kontroverzní přístup k MMA ho ale logicky nestaví v očích fanoušků a především Ondřeje Novotného s Palem Nerudou do dobré pozice.

V sobotu 29. května to může změnit. Na turnaji Oktagon 24 vyzve slovenského bijce Štefana Vojčáka, který dvojnásobný mistr Slovenska v zápasení a minulosti dělal sparingpartnera Attilu Véghovi. Zápas proběhne v domluvené catchweight do 125 kilogramů. Půjde tedy o pořádnou zátěž pro stále ještě novou kruhovou klec Oktagonu. Tedy, pokud k zápasu skutečně dojde. Nezbývá než věřit, že to na po několikáté vyjde a uvidíme Alexandera Cvernu přímo v boji. Fanoušci i samotná organizace si tento střet těžkotonážníků rozhodně zaslouží!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

David Kozma bude  obhajovat titul na Oktagonu 24 proti Leandru Silvovi

Oktagon 24: Kozma vs. Apollo: informace, program a datum

Turnaj Oktagon 24 ▶️ s titulovým zápasem Kozma vs. Apollo proběhne už 29. května. ❤️ Podívejte se na kompletní informace, fight card a...

Viktor Pešta se řadí k nejlepším českým zápasníkům

Oktagon 24: Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia analýza a tip

Na turnaji Oktagon 24 se do zápasového kolotoče vrací veterán UFC Viktor Pešta. Jeho aktuální formu prověří italský bojovník Riccardo...