Oktagon 24: Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia analýza a tip

Na turnaji Oktagon 24 se do zápasového kolotoče vrací veterán UFC Viktor Pešta. Jeho aktuální formu prověří italský bojovník Riccardo Nosiglia, který všech 10 dosavadních profi zápasů „pořešil“ v prvním kole. Uvidíme velké překvapení, nebo jasnou dominanci českého borce?

ANALÝZA A SÁZKOVÝ TIPLIVESTREAM, PŘÍMÝ PŘENOS

Viktor Pešta se řadí k nejlepším českým zápasníkům Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Oktagon 24: Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia datum, informace

Jedním z nejočekávanějších zápasů nadcházejícího turnaje Oktagon 24 je duel Viktora Pešty s Italem Nosigliou. Viktor se dlouhodobě připravuje v USA a svou formu bude chtít 29. května prodat proti soupeři, kterého čeká premiéra v největší česko-slovenské MMA organizaci. Klikni ZDE a ber bonus 150,- na sázky za snadnou registraci z pohodlí domova

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Druhý květnový turnaj Oktagon 24 s titulovou bitvou Kozma vs. Apollo se nezadržitelně blíží. Do akce se po půlroční přestávce vrací jeden z dlouhodobě nejdiskutovanějších českých fighterů.

Další překážka na cestě k velkým zápasům v organizaci Oktagon

Viktor Pešta cílí v Oktagonu nejen na titul polotěžké váhy, ale i na zvučné soupeře. Jeho námluvy u Attily Végha i Karlose Vémoly se ale prozatím nesetkaly s kladnou odezvou, a tak ho prověří další z řady zajímavých zahraničních bojovníků. Viktor si naposledy poradil s nebezpečným Brazilcem Ildemarem Alcantarou, kterého prakticky k ničemu nepustil a ukončil ho TKO na konci prvního kola.

Bývalý UFC fighter se dlouhodobě připravuje v Sanford gymu na Floridě, kde spáruje s prvotřídními světovými zápasníky. V Americe Pešta dokonce podstoupil i očkování proti koronaviru a v současné době se zdá být ve skvělé formě.

Riccardo Nosiglia prošel organizacemi FEN i Cage Warriors, kde v posledním duelu o titul šampiona nestačil na Litevce Bukauskase. Zápas se datuje na konec roku 2019, takže má za sebou poměrně dlouhou pauzu. Nosiglia patří do světové dvoustovky polotěžkých vah a svůj silový způsob boje má založený na velmi dobrém wrestlingu. Proti Peštovi je sice obrovským outsiderem, zároveň ale představuje kvalitní zkoušku.

TIP: Viktor Pešta zvítězí, v kurzu 1,15 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem

Viktor Pešta potvrdí v tomto zápase roli favorita

Kde sledovat zápas Pešta vs. Nosiglia živě? Online livestream, PPV přenos

Pro sledování nejen tohoto atraktivního duelu máš hned několik možností. Jednou z variant je registrovat se během pár chvil na Tipsportu ZDE a mít vsazený tiket alespoň za 30 Kč. Pakliže raději podpoříš organizaci Oktagon je tu samozřejmě oficiální PPV přenos v HD kvalitě a s možností pustit si všechny zápasy až týden zpětně. V předprodeji vyjde stream na 10 EUR, v den turnaje je to pak 13 EUR. Na to, jak Pešta přejel v posledním zápase svého brazilského protivníka se podívej tady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Ondřej Novotný na turnaji Oktagon 13 na Štvanici v roce 2019

„Štvanice letos bude!“ potvrdil Ondřej Novotný

Organizace Oktagon vytáhla na pátečním oficiálním vážení velké eso z rukávu. Tím je potvrzený turnaj pod otevřeným nebem Oktagon 26, který...

David Kozma bude  obhajovat titul na Oktagonu 24 proti Leandru Silvovi

Oktagon 24: Kozma vs. Apollo: informace, program a datum

Turnaj Oktagon 24 ▶️ s titulovým zápasem Kozma vs. Apollo proběhne už 29. května. ❤️ Podívejte se na kompletní informace, fight card a...