Další Tomasz prověří Patrika Kincla na cestě k titulu

Jediný Čech v polské KSW Patrik Kincl má před sebou svůj druhý zápas v organizaci. Začátkem června jej vyzve domácí zápasník Tomasz Romanowski, který táhne vítěznou sérii!

Patrik Kincl střádá v KSW velké plány Foto: TZ MMAsters League

Patrik Kincl zná datum a soupeře pro druhý zápas v KSW

Po půlroční pauze si v ostrém zápase konečně "bouchne" i Patrik Kincl. Český fighter se ve své premiéře na konci roku blýsknul knockoutem domácí legendy Tomasze Drwala a právem si dělá zálusk na šampionský pás velterové divize!

Jeho příští soupeř Tomasz Romanowski si zdaleka největší jméno udělal v polské obdobě The Ultimate Fightera s názvem Tylko Jeden, kde si došel až pro celkové vítězství a smlouvu s organizací KSW. Ve své oficiální premiéře v KSW byl i on úspěšný, když si na body poradil Moldavcem Ionem Surdu.

Bodovým rozhodnutím končí drtivá většina zápasu Tomasze Romanowskiho a byl to případ i posledních 4 zápasů. Zároveň však už 3 roky a 8 zápasů v řadě neprohrál. S celkovou aktuální bilancí 13-7-1 NC bude jistě pro Patrika Kincla zajímavou prověrkou.

Kincl se mimo svoji přípravu věnuje trénování svých svěřenců, natáčení podcastů a také se angažuje v projektu MMAsters League. Ve své kariéře toho prošel opravdu spoustu, v největší česko-slovenské MMA organizaci Oktagon ale paradoxně nikdy nezápasil. V 31 letech má při pevném zdraví to nejlepší teprve před sebou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vojto NRP Barborík

Vojto Barborík - profil, zápasy, kariéra MMA zápasníka

Slovenský MMA fighter ⭐ Vojto Barborík ⭐ je jedním z absolutně nejlepších grapplerů domácí scény. Momentálně zápasí pod organizacemi...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

KSW je polská MMA organizace

MMA organizace KSW - bojovníci, eventy a informace

KSW je jednou z nejlepších MMA organizací v Evropě. ✅ Podívejte se na informace a přehled šampionů polské Konfrontacja Sztuk Walki.