Dohoda je blízko. Hladový vlk vyhlíží velkou kořist, má to ale háček

V organizaci UFC se rýsuje obrovská bitva. Očekává se, že bývalý šampion velterové divize v nejbližších dnech kývne na souboj s neporaženou hvězdou.

Khamzat Chimaev má v hledáčku zvučné jméno Foto: Profimedia

Khamzat Chimaev si brousí zuby na Kamaru Usmana

Tenhle duel by se mohl stát největší bombou letošního roku. Neporažený Khamzat Chimaev se už několik týdnů přestřeluje na internetu s Kamaru Usmanem. Podle zahraničních zdrojů je velmi blízko podpis smlouvy ze strany "Nigerijské noční můry", která predikuje, že čečenského vlka ukončí do 4. kola.

Na mega zápas mezi Chimaevem a Usmanem by mohlo dojít 21. října na turnaji UFC 294 v Abú Dhabí. Hvězdný Chimaev se dokonce do Saúdské Arábie již přesunul s plánem vyčkávat zde na stvrzení podpisem a následný samotný duel. Má to ale několik otazníků.

Začátkem května jsme vás informovali o veřejné stížnosti Chimaeva na adresu vedení UFC kvůli malé zápasové vytíženosti. Pravdou je, že plány slavné organizace s tímto problémovým fighterem jsou zahaleny velkou rouškou tajemství. Khamzat se v kleci nepředstavil už takřka 9 měsíců, přitom hlásí, že je připravený. O přesném důvodu jeho nenasazování, můžeme jen spekulovat, v každém případě je to ale hodně zvláštní.

V případě dohody by však zřejmě bylo vše zapomenuto. Utkání mezi Usmanem a Chimaevem by fanoušky nepochybně hodně zajímalo a smysl to dává i po sportovní stránce. Kamaru Usman má za sebou dvě porážky s Leonem Edwardsem a případným skalpem Chimaeva by se mohl vrátit zpět do hry o mistrovský pás. Pokud by naopak Chimaev bývalého šampiona žebříčku P4P porazil, o titul se s vysokou pravděpodobností utká on.

Oba kohouti už se na internetu častují ostrým trashtalkem, samotný zápas by tak mohl být velmi vyhrocený, což mají fanoušci rádi. Jestli k němu ale skutečně dojde, se teprve uvidí. Podle všeho se ale zdá, že je vše na dobré cestě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Khamzat Chimaev v UFC

Khamzat Chimaev – profil a statistiky MMA zápasníka

Khamzat Chimaev⚡ je hvězda velterové a střední váhy organizace UFC. Rodák z Čečenska, který se svojí rodinou emigroval do Švédska, vlétl...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Khamzat Chimaev

Mezi Procházkou a Chimaevem to vře! Dojde na vzájemný zápas?

V posledních dnech se rozhořel spor bývalých sparing partnerů Jiřího Procházky a Khamzata Chimaeva. Podrobnosti se dočtete v článku.