Dvořák věří Buchingerovi, Muradov naopak tipuje Barboríka

Bitva o titul na Oktagonu 27: Buchinger vs. Barborík (11.9.) rozděluje v prognózách veřejnost i odborníky. Pro Tipsport se o svůj tip podělili i UFC fighteři David Dvořák a Mach Muradov.

Ivan Buchinger se s Vojtem Barboríkem utká o titul na O27 Foto: Tipsport

David Dvořák tipuje výhru Barboríka, Mach Muradov naopak věří Barboríkovi

Český fighter David Dvořák pro sázkovou kancelář Tipsport zanalyzoval nadcházející titulový zápas mezi Ivanem Buchingerem a Vojtěchem Barboríkem na Oktagonu 27. Výraznou roli budou hrát podle českého UFC fightera především zkušenosti. "Spousta lidí věří Barboríkovi. Ivan je však podle mě malinko podceňovanej. Jasně, Vojto je mladej, dravej bojovník, ale ani v  nejmenším nemá tolik zkušeností jako Ivan. Nikdy nezápasil s takovýma soupeřema," napsal Dvořák.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Undertaker rovněž zmínil pověstný fyzický fond Ivana Buchingera. "Pro mě je obrovskej favorit Buchinger. Vyhraje! Byť je starší, stále je v  zápasovém tempu. Pořád maká, má nesmrtelnou fyzičku. To, co dokáže vydržet, je neuvěřitelný. Když vezmu jeho poslední střety... Jasně, padl na KSW s Paranassem. Ten byl ale excelentní - v postoji, vlastně ve všem. Ivan s ním i přesto odbouchal všechna kola! Klobouk dolů," zhodnotil.

Makhmud Muradov ovšem věří Vojtovi Barboríkovi. Podle Macha si Ivan Buchinger možná ani neuvědomuje, jak kvalitní proti němu stojí soupeř. "Co jsem slyšel od kluků, kteří Barboríka podrobně sledují, je v opravdové top formě. Ano, Buchinger toho má dost za sebou, ale... Myslím si, že Vojto se teď tak rozjel, že si to Ivan možná ani neuvědomuje, podceňuje to," myslí si Muradov.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola na křtu KTVodky

Vémola: Zápas bude od začátku do konce v rukou Buchingera

Podle Karlose Vémoly uvidíme na Oktagonu 27 v bitvě o šampionský titul ve featherweight divizi tah na jednu branku.

Ivan Buchinger se stal prvním dvojnásobným šampionem organizace Oktagon

Ivan Buchinger – profil a kariéra MMA zápasníka

Jeden z nejlepších MMA bojovníku česko-slovenské scény všech dob.🥊 Aktuální šampion lehké i pérové váhy v organizaci Oktagon.🥇 Fighter s...

Vojto NRP Barborík

Vojto Barborík - profil, zápasy, kariéra MMA zápasníka

Slovenský MMA fighter ⭐ Vojto Barborík ⭐ je jedním z absolutně nejlepších grapplerů domácí scény. Momentálně zápasí pod organizacemi...