Guláš, pivo, relax, ale i tvrdá dřina. Slovenská MMA enkláva vyrazila do hor

Známí slovenští bojovníci organizace Oktagon MMA si užívají zasloužené dovolené v horách. Kdo spojil příjemné s užitečným? Podrobnosti se dočtete v článku.

Slovenští borci při drilu v horách Foto: OKTAGON MMA

Spartakus Fight Gym trénuje na horách. Čas je i na dobré jídlo a odpočinek

Makají i na dovolené. Vlasto Čepo, Attila Végh, Karol Ryšavý, Pirát Krištofič a Nathan Dzaba vyrazili se svými rodinami do horského letoviska u města Martin za účelem načerpání nových sil. Zároveň ale kromě radovánek neopomněli tvrdý silově-kondiční trénink ve vysoké nadmořské výšce.

Vlasto Čepo a Karol Ryšavý mají své zápasy teprve před sebou. Oba se představí na říjnovém turnaji v Bratislavě a oba čeká pořádně těžká zkouška. To Pirát Krištofič stále kouše hořkou porážku od Roberta Bryczeka v rámci pátečního Oktagonu 45 na Štvanici.

sipka Mohlo vám uniknout: Program turnajů organizace Oktagon MMA

Polský bijec se stal vůbec prvním, kdo Piráta ukončil před časovým limitem, konkrétně to bylo na začátku prvního kola po tvrdém TKO. Krištofič se od svých fanoušků dočkal obrovské podpory a snad i pro to snáší druhou porážku v řadě statečně, jak jen to jde. Chuť trénovat na svých nedostatcích mu ale viditelně nechybí.

Mentor, trenér a stále ještě zápasník Attila Végh se na společné dovolené se svými svěřenci chopil mimo jiné kuchařského řemesla. Také jemu vyčištění hlavy od každodenního shonu nepochybně prospěje. Nad jeho odvetou s Karlosem Vémolou totiž stále visí otazník.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...

Oktagon MMA slaví velký úspěch

Oktagon se oficiálně zařadil mezi světové špičky, svědčí o tom nominace v anketě

Organizace Oktagon MMA to teď má „černé na bílém“: Zařadila se mezi nejlepší z nejlepších.💎 Dočkala se nominací v prestižní anketě. 🏆

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...