Highkick z pekla! Justin Gaethje se na UFC 291 zaskvěl parádním knockoutem – VIDEO

Hlavní zápas turnaje UFC 291 v Salt Lake City nabídl fantastický moment z dílny Američana Justina Gaethjiho. Podrobnosti se dočtete v článku.

Justin Gaethje Foto: Profimedia

Justin Gaethje tvrdě ukončil Poiriera a vrátil mu 5 let starou porážku

V neděli ráno našeho času dal o sobě pořádně vědět 34letý americký zápasník Justin Gaethje. Bývalý prozatímní šampion a dlouholetý elitní bojovník lehké váhy učebnicovým kopem na hlavu vyřídil Dustina Poiriera a získal titul BFN, pro největšího „gangstera“ nejslavnější světové MMA organizace.

Takový způsob ukončení přitom nikdo nečekal. Gaethje je totiž vyhlášený zejména svým vynikajícím boxingem, a tak se všeobecně čekalo, že budou k vidění spíše ostré pěstní výměny podobně jako tomu bylo v prvním vzájemném měření sil v roce 2018. Tehdy Poirier ukončil Gaethjeho ve 4. kole, teď mu však svěřenec vyhlášeného kouče Trevora Wittmana všechno vrátil i s úroky.

Už první kolo hlavní zápasu turnaje UFC 291 naznačilo, že Justin Gaethje je ve skvělé formě a úvodní pětiminutovku si připsal na svoji stranu. Nejlepší okamžik zápasu ale načasoval na začátek druhého kola.

Gaethje svůj precizně načasovaný highkick schoval za zdánlivě nenápadný, avšak klíčový pravý hák, a i když Dustin Poirier stihl zareagovat a vytvořit kryt, stejně ho Gaethjeho tvrdý kop seslal nekompromisně k zemi.

Tam pak ještě ze strany Gaethjeho přišla pojišťovací rána, než mezi oba bijce skočil rozhodčí Herb Dean. V tu chvíli už byl Poirier mimo sebe a tohle KO pro něj znamená nejtvrdší porážku kariéry. Gaethje velký skalp oslavil svým typickým saltem vzad.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira

Alex Pereira si vyšlápl na Blachowicze a teď cílí na titul. Rýsuje se střet s Procházkou

Brazilský fantom posledních měsíců Alex Pereira má za sebou očekávanou premiéru v polotěžké váze UFC. Jak si při ní vedl? Tady jsou...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.