Hořkosladké vítězství Davida Hoška v KSW. Soupeř se zranil už po 44 vteřinách zápasu

Český zápasník David Hošek si na dnešním turnaji KSW 92 připsal první vítězství v polské organizaci, avšak tímto způsobem si to rozhodně nepředstavoval. Damian Mieczkowski musel odstoupil po necelé minutě zápasu.

David Hošek bere na KSW 92 vítězství Foto: KSW

Hošek zapisuje důležitou výhru v KSW. Zápas ovšem skončil dřív, než pořádně začal

I takové momenty bohužel MMA přináší. Úvodní zápas fight card KSW 92 v Górzowě mezi Davidem Hoškem a Damianem Mieczkowskim skončil už po 44 vteřinách kvůli zlomené levé ruce polského bojovníka.

David Hošek vstoupil do zápasu aktivně a byl to on, kdo zasadil soupeři několik tvrdých overhandů a zároveň si držel bezpečnou vzdálenost. Jenže ještě než to stihl borec s RPG pořádně rozbalit, Damian Mieczkowski signalizoval rozhodčímu problém s levým zápěstím a souboj byl následně odmáván ve prospěch českého bojovníka.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Situace, při které ke zranění došlo nebyla na první pohled zřejmá a příliš jasno nebylo ani po opakovaných záběrech. Zatímco Mieczkowski se svíjel v ukrutných bolestech a oplakával první, velice smolnou porážku v profesionálním MMA, z Davida Hoška viditelně spadlo velké břímě a svůj triumf hlasitě slavil. Po chvilce ale i z něj prvotní emoce opadly a z jeho výrazu bylo patrné, že si takový konec zápasu určitě nepředstavoval.

"Zdravím všechny diváky, nevím přesně, co se tam stalo, ale viděl jsem, že má Damian problém s levou rukou. Jsem teď šťastný, je to moje první vítězství v KSW. Soupeři bych rád vyjádřil respekt, je to tvrdý borec a pokud bude chtít odvetu, nemám s tím problém," řekl Hošek v rozhovoru bezprostředně po smolném zápase

Do statistik si tedy Hošek připisuje zelené políčko díky TKO v prvním kole, které ho nejspíše udrží v organizaci KSW i nadále. Je ale jasné, že hořkost po takovém výsledku u něj určitě nějakou dobu zůstane.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tai Tuivasa

UFC Fight Night: Tuivasa vs. Tybura – info, karta, analýza a tip

V sobotu nás čeká další UFC Fight Night. V čele karty uvidíme souboj těžkých vah Tuivasa vs. Tybura.💪 Veškeré info najdete v článku.

Makhmud Muradov

Mach Muradov hlásí skvělé zprávy. Na stole mu přistála vylepšená smlouva s UFC

Všechno zlé je pro něco dobré. Bojovník Makhmud Muradov sed pochlubil novým kontraktem s organizací UFC, podle kterého si navíc finančně...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...