Mach Muradov hlásí skvělé zprávy. Na stole mu přistála vylepšená smlouva s UFC

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Všechno zlé je pro něco dobré. Bojovník Makhmud Muradov sed pochlubil novým kontraktem s organizací UFC, podle kterého si navíc finančně polepší. Podrobnosti se dočtete v článku.

Makhmud Muradov Foto: Profimedia

Smlouva na další 4 zápasy. Muradov a UFC našli společnou řeč

Po smolném únorovém zápase s Khizrievem je tohle velké zadostiučinění. Makhmud Muradov si sice z posledního duelu v UFC odnesl velice nepříjemné zranění oka, avšak vedení nejslavnější světové organizace s uzbeckým zápasníkem podepsalo novou smlouvu pro nadcházející období.

"Dnes jsem podepsal novou smlouvu na 4 zápasy s UFC. Chtěl bych vám všem poděkovat za vaši podporu. Domlouváme další zápas za pár dní oznámíme místo a jméno soupeře", napsal Muradov na svém Instagramu

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

UFC tedy k zápasu s Khizrievem, který do osudového eye poku trval pouhých 11 vteřin, přihlédlo, jako by ho Muradov vyhrál. Díky tomu si Mach v rámci nové smlouvy finančně polepší, avšak přesná částka samozřejmě zveřejněna nebyla. 34letý bijec v UFC debutoval v roce 2019 a během 7 zápasů zapsal 4 vítězství, 2 porážky a 1 zápas bez výsledku.

Že by v nadcházejícím zápase došlo na odvetu s Aliskhabem Khizrievem se ve světle nejnovějšího vyjádření nezdá příliš pravděpodobné. Muradov se v současné době připravuje doma v Uzbekistánu, kde nabírá především fyzickou kondici. Ostré sparingy a drilování technických dovedností ho opět budou čekat v polském Ankosu a také pod dohledem hlavního trenéra Petra Knížete v Monster MMA.

Makhmud Muradov se aktuálně nachází na 41. příčce na světovém žebříčku středních vah, přičemž jeho kariérním maximem byla před 3 lety 28. pozice. UFC si Machovy služby pojistilo do značné míry také kvůli jeho marketingovému potenciálu. Přes 2 miliony sledujících na Instagramu, či přátelství s Floydem Mayweatherem jsou totiž velice zajímavé ukazatele. Rozhodující je ovšem sportovní stránka a zde má Muradov rovněž co nabídnout.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Mach Muradov

Muradov skládá hold UFC, které podalo pomocnou ruku. Za Machem přišel prý sám Dana White

Zápas Macha Muradova skončil po jedenácti vteřinách a doslova vypíchnutým okem.👀 Šlo o tak ojedinělé zranění, že pomoc nabídl samotný Dana...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...