Jasný verdikt lékaře a turnaj RFA je rázem bez největší hvězdy

Sobotní turnaj organizace Real Fight Arena hlásí nepříjemnou ztrátu. Na galavečeru s názvem Grand Opening se totiž nepředstaví svérázný miláček fanoušků. Co se stalo?

Leo Brichta na RFA Grand Opening bojovat nebude Foto: Instagram/leonekbr

Leo Brichta na RFA Grand Opening bojovat nebude, zastavilo ho zranění

Změny na poslední chvíli k pořádání MMA turnajů patří, což poměrně brzy pocítila i nová organizace Real Fight Arena. V tomto případě jde však o velmi citelnou ztrátu. Oblíbený Leo Brichta se v samém závěru přípravy zranil a doktor mu start na sobotním klání nedoporučil. Smolnou situaci už oficiálně oznámil promotér Boris Marhanský.

Na turnaji RFA Grand Opening, který se koná už tuto sobotu v Bratislavě měl být přitom Brichta jednou z hlavních hvězd. Zápasník, který nedávno ohlásil střídavé starty v polské KSW, půjde však do akce až 23. července v rámci dalšího turnaje RFA v Ostravě. Alespoň takto se obě strany předběžně domluvili. Brazilec Lima však o sobotní zápas nepřijde, RFA na poslední chvíli zajistila náhradu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Odstoupení Lea Brichty není zdaleka jedinou komplikací směrem k sobotnímu turnaji. Už dříve přišel o svého soupeře Miroslav Brož, jelikož Adam Horváth z Maďarska se taktéž zranil. Proti Inkvizitorovi na poslední chvíli nastoupí Kolumbijec Otalora.

Úplně zrušen musel být zajímavý postojářský zápas Šach vs. Kratochvíla. Kvůli zranění musel ze zápasu s Polákem Rybakem odstoupit také Marian Dimitrov, místo kterého naskočí zkušený Cleber Souza.

Jedním z hlavních taháků turnaje RFA Grand Opening tak zůstává návrat slovenského bojovníka Milana Ďatelinky, který se v hlavním zápase večera utká s Nenadem Avramovicem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fight Night Challenge 2 svede proti sobě známé tváře

Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit - zápasy, kurzy

Boxerská organizace Fight Night Challenge má před sebou druhý turnaj✌. Organizátoři dali dohromady opět několik třaskavých zápasů. Více se...

Jiří Procházka zabojuje o titul UFC s Gloverem Teixeirou

UFC 275: Teixeira vs. Procházka kurzy, datum, analýza a tip

Největší zápas v historii českého MMA se blíží ☝. Jiří Procházka se 11. června utká s Gloverem Teixeirou o titul polotěžké váhy UFC.⭐...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...