Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit - zápasy, kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Boxerská organizace Fight Night Challenge má před sebou druhý turnaj. Organizátoři dali dohromady opět několik třaskavých zápasů, o kterých se hodně mluví. Do ringu vstoupí populární rapeři i kontroverzní bojovníci domácí scény. Kompletní informace o akci najdete v tomto článku.

AKTUÁLNÍ INFOKURZY A TIPPROGRAM, VÝSLEDKY
LIVESTREAMVÁŽENÍVSTUPENKYREPORT

Fight Night Challenge 2 svede proti sobě známé tváře Foto: Facebook/Fight Night Challenge

Hodnocení turnaje FIGHT NIGHT CHALLENGE 2: 8,8/10

  • Datum a místo: Pátek 3. června, od 18:00, Bratislava, Slovensko
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u Sázkových kanceláří

FNC 2: Separ, Rytmus, Majk Spirit, Frayer Flexking, Pirát a další - informace

Rozhodli se vystoupit z komfortní zóny a přijmout novou životní výzvu. Ikony slovenského rapu Majk Spirit, Separ, Rytmus nebo Moloch vymění v pátek 3. června atmosféru koncertů za krev a pot uvnitř boxerského ringu. Velké rukavice nasadí Attila Végh, Pirát Krištofič, nebo Alex Cverna i „zlý muž“ česko-slovenského MMA, Petr Kareš. Emoce planou dlouho před samotným turnajem! Sázejte na box Fight Night Challenge 2 s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Fight Night Challenge datum, místo konání, aktuality

Po obrovsky sledovaném prosincovém turnaji naváže Fight Night Challenge svým konceptem zápasů tam, kde skončila. I tentokrát si mohli jednotliví aktéři zápasů upravit a domluvit pravidla „na míru“ a znovu se proti sobě postaví velká jména rapové scény i bojových sportů. O zábavu bude rozhodně postaráno.

GALAVEČER FIGHT NIGHT CHALLENGE 2
✏️Kdy: 3. 6. 2022, 18:00
✏️Kde: AXA aréna NTC, Bratislava
✏️Fight Card: Zobrazit
✏️Livestream: Informace
✏️Vstupenky: Informace
✏️Moderátoři: Boris Valábik a Marián Gáborík
✏️Organizátoři: Evency, Spartakus Fight Gym

Fight Night Challenge Fortuna sázky - preview, analýza a tip (Michael Kmeť vs. Michal Dušička)

Kurzy na hlavní zápas Separ vs. Spirit výrazně favorizují právě Separa. Ten přitom v přípravě několikrát utrpěl zlomeninu žeber, což ho na několik týdnů vyřadilo z tréninku. Majk Spirit se naproti tomu připravoval mimo jiné na kempu v Thajsku a k tomuto zápasu přistupuje maximálně zodpovědně.

Separ trénuje v bratislavské Oktagon Fighting Academy a ve srovnání s Majkem Spiritem má k bojových sportům přeci jen o něco blíže. To však v samotném zápase nemusí být rozhodujícím faktorem. Očekáváme daleko vyrovnanější průběh zápasu, který je vypsán 4x3min., než jak tomu napovídají sázkové kurzy. Varianta poslat na tiket výhru Majka Spirita rozhodně stojí za zvážení.

TIP: Majk Spirit zvítězí, v kurzu 2,67 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Majk Spirit je sice kurzovým outsiderem, avšak se solidní šancí na vítězství

Fight Night Challenge program zápasů (fight card), výsledky, fight night challenge

Na turnaji Fight Night Challenge 2 se opět představí autor parádního KO, vždy problémový a diskutovaný Frayer Flexking. Všechny zápasy Fight Night Challenge 2 znovu nabídnou zajímavý a často velmi osobní příběh.

Fight Night Challenge: Separ vs. Majk Spirit
Box, 93 kg Michael Kmeť (Separ) vs. Michal Dušička (Majk Spirit) (TKO) Report
Box, 96 kg Attila Végh (body) vs. Emmanuel Newton Report
Box, 90 kg Patrik Vrbovský (Rytmus) (body) vs. Denis Domracký (Moloch) Report
Box, 83 kg Andreas Stolárik (Frayer Flexking) vs. Erik Gábor (Refew) (diskvalifikace soupeře) Report
Box, bez limitu Samuel Krištofič (Pirát) (body) vs. Matěj Kiraly (Kiry The King) Report
Box, bez limitu Petr Kareš vs. Alexander Cverna (body) report
Box, 79 kg Matúš Kolarovský (Yael) (body) vs. Jany Landl
Box, 93 kg Vlasto Čepo TKO vs. Patrik Jevický
Box, 70kg Tommy Zold remíza Marián Mišalko

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Fight Night Challenge kde sledovat živě online i v TV / Fight Night Challenge livestream, PPV stream

Box na Fight Night Challenge můžete sledovat online živě prostřednictvím oficiálního pay-per-view streamu (PPV). Jeho cena 9,99 EUR a nabídne Full HD obraz. Vzhledem k obrovským problémům s placeným streamem v rámci prvního turnaje se dá předpokládat, že tentokrát bude služba daleko lépe technicky zajištěná.

Před samotným galavečerem FNC 2 určitě zkontrolujte aktuální nabídku livestreamů na Fortuna TV, jelikož právě tato sázková kancelář je partnerem Fight Night Challenge. Zápasy na Fight Night Challenge v televizi s vysokou pravděpodobností ani tentokrát k dispozici nebudou. To stejné platí také o další online streamech na internetu.

Co dělat, když Fight Live TV nefunguje?

U prvního turnaje FNC v Brně se bohužel organizace potýkala s masivními problémy s PPV streamem. Většině uživatelů nešel placený přenos na fightlive.tv až téměř do poloviny fight card spustit, což logicky vyvolalo negativní ohlasy. Internetová televize FightLive.tv nemá nic společného s našim webem o bojových sportech FightLive.cz.

Organizátoři tentokrát přislíbili pro turnaj Fight Night Challenge 2 bezproblémový chod PPV streamu, avšak podobné problémy nikdy nelze zcela vyloučit, a z pohledu diváka tomu ani nelze příliš předejít. Můžete například zkusit zapnout přímý přenos s dostatečným časovým předstihem. V případě přetrvávajících komplikací kontaktujte daného poskytovatele prostřednictvím support podpory přímo na webu, a nebo na emailu SUPPORT@FIGHTNIGHTCHALLENGE.EU.

Fight Night Challenge dnes aktuální informace

Na tomto místě vám přineseme zásadní novinky okolo turnaje Fight Night Challenge 2. Pirát Krištofič měl 14 dní před touto akcí boxerský zápas na Oktagon Underground. Nepřišel ale ke zdravotní ujmě, a tak může v Bratislavě proti Királymu nastoupit. Alex Cverminátor Cverna je zase známý tím, že velice často ( a na poslední chvíli) odstupuje ze svých zápasů. Ani on ale na akci, stejně jako jeho soupeř, Per Kareš, chybět nebude.

Na turnaji v Bratislavě dojde k odložené trilogii mezi Attilou Véghem a Emanuelem Newtonem, která se měla uskutečnit už na úvodním turnaji Fight Night Challenge v Brně. Newton byl ale tehdy na poslední chvíli pozitivně testován na Covid. Oba se spolu v kariéře střetli v kariéře již dvakrát, tehdy ještě v MMA pod organizací Bellator slavil každý po jednom vítězství. Oba si zároveň skrze Instagram vyměnili několik peprných slov, takže samotný zápas jistě nabídne vyhrocenou bitvu.

Pikantní bude i duel Rytmus vs. Moloch Vlavo. Také u nich panuje zlá krev a ostrý trashtalk skrze sociální sítě. Kdo je na tom lépe v boxu se ale nakonec ukáže až v samotném ringu.

Fight Night Challenge vážení

Prvním důležitým momentem před samotnými zápasy bude oficiální vážení Fight Night Challenge, které proběhne ve čtvrtek od 17:00 live na Youtube Fight Night Challenge. Přesné hodnoty, které váha ukáže jednotlivým borcům, najdete v této tabulce.

FIGHT NIGHT CHALLENGE OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ
Michael Kmeť (Separ) 90,2 kg Michal Dušička (Majk Spirit) 92,9 kg
Attila Végh 95,8 kg Emmanuel Newton 95,5 kg
Patrik Vrbovský (Rytmus) 89,8 kg Denis Domracký (Moloch) 87,8 kg
Samuel Krištofič (Pirát) 98,1 kg Matěj Kiraly (Kiry The King) 126,9 kg
Andreas Stolárik (Frayer Flexking) 81,1 kg Erik Gábor (Refew) 82,6 kg
Petr Kareš 104,5 Alexander Cverna 120,9 kg
Matúš Kolarovský (Yael) 75,1 kg Jany Landl 78,2 kg
Vlasto Čepo 92,4 kg Patrik Jevický 92,5 kg
Tommy Zold 70 kg Marián Mišalko 70 kg

Fight Night Challenge lístky (vstupenky Fight Night Challenge)

Promotéři a CEO Fight Night Challenge Marko Šebesta hlásí prakticky vyprodanou kapacitu 6tisícového národního sportovního centra v Bratislavě, které slouží jinak primárně pro tenis a nese oficiální název AXA Arena NTC Bratislava. Cena lístků v síti predpredaj.sk se pohybuje od 40 – 800 EUR.

Fight Night Challenge video a záznam tiskové konference

Na tiskové konferenci, jejíž moderátorské taktovky se chopil Karlos Terminátor Vémola, bylo k vidění několik pikantních momentů a padlo zde spoustu zajímavých výroků.  Záznam si můžete pustit zde.


1️⃣ Kde sledovat živě Fight Night Challenge online?

Boxerské zápasy známých umělců i bojovníků pod Fight Night Challenge 2 půjdou sledovat živě na internetu. Detailní informace ohledně přímého přenosu turnaje Fight Night Challenge 2 přinášíme uvnitř článku.

2️⃣ Bude Fight Night Challenge zdarma live stream (Fight Night Challenge stream free)?

Turnaje podobného typu v drtivé většině případů nejsou k dipozici živě zdarma na internetu, jelikož se samozřejmě organizátoři snaží o co největší finanční zisk. Zda náhodou nepoběží zdarma Fight Night Challenge 2 dnes online můžete zkontrolovat u sázkové kanceláře Fortuna v rámci nabídky živých streamů. Informace o PPV a možnosti sledování FNC 2 online najdete tady.

3️⃣ Bude mít živě Fight Night Challenge twitch?

Odpověď na tuto otázku samozřejmě neznáme, v každém případě se však jedná o nelegální streaming a rozhodně tuto variantu sledování zápasů nemůžeme doporučit.


Online report Fight Night Challenge 2

Separ vs. Majk Spirit

Oba aktéři hlavního zápasu se do sebe pustili hned od první vteřiny. Majk Spirit rozdal několik úderů z přední ruky a první Separova krev byla prolita. První kolo tak šlo jednoznačně na stranu právě Majka Spirita. Separovi začaly padat ruce a odcházet fyzická kondice, zároveň ale ukázal obrovské srdce válečníka. Zlomený nos však nepustil Separa za brány prvního kola a Majk Spirit si tak připisuje vítězství na TKO.

Attila Végh vs. Emanuel Newton

Vynikající boxerské představení dvou šampionů Bellatoru! Attila byl v prvním kole aktivnějším zápasníkem, rozdal několik přesných zvedáků i háků a první tříminutovku si připsal na svoji stranu. Další byli opticky hodně vyrovnané, avšak Attila čistěji trefoval své údery a díky tomu sbíral v každém kole potřebné body na svoji stranu. V divácky nejlepším zápase večera si Attila došel pro zasloužené vítězství na body.

Rytmus vs. Moloch

Rytmus poslal Molocha už po 15 vteřinách zápasu poprvé do počítání. Zbytek úvodního kola byl ale i přes tlak Patrika Vrbovského spíše vyrovnaný. Ve druhém kole byl Rytmus poměrně pasivní a šlo vidět, že mu netechnický postoj Molocha vůbec nesedí.

Moloch naopak hrozil z přední ruky a několik jeho úderů našlo svůj cíl. Zároveň ale odcházel fyzicky, čehož Rytmus ve třetím kole využil a podruhé poslal díky přesnému levému háku Molocha do počítání. Čtvrté kolo se neslo ve stejném duchu, Rytmus nebyl v tomto zápase viditelně ve své kůži, avšak nakonec si došel pro vítězství na body.

Frayer Flexking vs. Refew

První kolo přineslo spoustu akce, ale bohužel i opakovaně vypadený chránič zubů Fraxera Flexkinga. To zástupce klubu Boxerňa Žilina samozřejmě rozhodilo, a i proto si první kolo připsal na své konto Refew. Ten samý problém ale pokračoval i ve druhém kole a rozhodčímu došla trpělivost. Frayer Flexking byl pro vypadávající chránič zubů diskvalifikován a Refew si připisuje cenné vítězství.

Samuel Krištofič vs. Matěj Király

Pirát Krištofič hned od úvodních vteřin jasně dominoval a díky své rychlosti i tvrdě zasahoval bradu Királyho. O 30 kilogramů Király se těžkopádně pohyboval, avšak nakonec dokázal ustát Pirátův tlak a doboxovat všechny čtyři kola. O vítězi ale nemohlo být žádných pochybností a Samuel Krištofič si po dvou remízách připsal jednoznačné vítězství na body.

Alexander Cverna vs. Petr Kareš

V tomto zápase se projevily tvrdé údery těžkotonážníka Alexe Cverny, který nepřipustil větší překvapení a Petra Kareše porazil na body. Bývalý promotér organizace XFN Petr Kareš ovšem ukázal obrovskou odolnost a srdce, jelikož i přes množství inkasovaných úderů dokázal být v každém kole stále nebezpečný. Postupně mu ale docházely síly, a navíc si Cverna průběh zápasu hlídal v klinčích, kde měl logicky navrch.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh proti Patriku Kinclovi na FNC

Fight Night Challenge 2: Végh vs. Newton analýza, tip a stream

Attila Végh má před sebou velmi očekávaný zápas v boxu ⏰. Na co si v tomto zápase vsadit, a kde se podívat na celý turnaj živě, vám...

Rytmus si box vyloženě užívá

Rytmus přijal další výzvu! Co vzkázal svému soupeři?

Patrik Vrbovský, alias raper Rytmus se znovu ukáže v boxerském ringu. Svůj další výkonnostní progres hodlá ukázat na druhém turnaji Fight...

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...