Fight Night Challenge 2: Végh vs. Newton analýza, tip a stream

Attila Végh má před sebou velmi očekávaný zápas v boxu. Na galavečeru Fight Night Challenge 2 se utká v ringu se svým dávným přemožitelem z Bellatoru Emanuelem Newtonem. Na co si v tomto zápase vsadit, a kde se podívat na celý turnaj živě, vám poradíme v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Attila si po výborném výkonu připsal vítězství na body.

Attila Végh proti Patriku Kinclovi na FNC Foto: Profimedia

Box Attila Végh - Emanuel Newton preview, informace, sázky

Odložená trilogie mezi Attilou Véghem a Emanuelem Newtonem je konečně tady. Legendární slovenský zápasník se v pátek 3. června okolo 22:30 znovu postaví do boxerského ringu. V minulosti se s Newtonem dvakrát utkal v rámci MMA organizace Bellator, a pokaždé šlo o velmi vyrovnané souboje. Tentokrát jde Attila do boxerského zápasu v roli jasného favorita. Bude slavit vítězství? Vsaďte si na Attilu Végha s bonusem za online registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Fight Night Challenge 2: Attila box dnes - sázkový tip

Attila Végh po 5 měsících opět nasadí velké boxerské rukavice. Na druhém turnaji Fight Night Challenge dojde na jeho souboj s bývalým MMA zápasníkem, Emanuelem Newtonem. Attila podstoupil na tento zápas krátkou, ale velmi intenzivní přípravu, včetně náročných sparingů.

Vzhledem k nedávné účasti v taneční soutěži Let’s Dance na tom bude dobře i po fyzické stránce. V samotném zápase pak bude mít výškovou převahu a větší rozpětí paží. Newtona nelze podceňovat, Attila Végh by ale měl mít navrch ve všech aspektech boje, včetně techniky boxu.

TIP: Attila Végh vyhraje, v kurzu 1,30 sipka Vsadit u Fortuny

Attila Végh jde do zápasu jako velký kurzový favorit

Emanuel Newton je před zápasem hodně sebevědomý a plánuje vítěze Zápasu století knokautovat. Oba si skrze sociální sítě už dlouhé měsíce vyměňují peprné vzkazy, ze kterých je vzájemná rivalita jednoznačně cítit.

Newton se s Attilou dvakrát utkal v MMA a pokaždé šlo o velmi těsný výsledek na body split decision.  V roce 2012 byl úspěšnější slovenský bijec, zatímco o dva roky později slavil Newton a sebral tím Attilovi šampionský pás Bellatoru. Tuto porážku mu bude chtít „Pumukli“ nyní vrátit.

Kde sledovat zápas Attila Végh vs. Emanuel Newton živě online? PPV stream, online live stream

Jedinou možností, jak se na boxerkou show Fight Night Challenge 2 podívat live na internetu je placený PPV stream (9,99 EUR). Jiné varianty přímého přenosu k dispozici nebudou. U Fortuny si můžete za registraci vyzvednout skvělý bonus a vsadit si na svoje favority. Na předzápasovou upoutávku duelu Végh vs. Newton 3 se podívejte tady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rytmus se v boxu poměří s Molochem

Box FNC 2: Rytmus vs. Moloch - kurzy, tip a online livestream

Rapper Rytmus má před sebou další zápas v boxu 🥊. Na galavečeru Fight Night Challenge 2 se utká s kontroverzním Molochem ⚡. Více se dozvíte...

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...