Box FNC 2: Rytmus vs. Moloch - kurzy, tip a online livestream

Rapper Rytmus má před sebou další zápas v boxu. Na galavečeru Fight Night Challenge 2 se utká s kontroverzním Molochem. Analýzu zápasu a veškeré informace najdete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Rytmus si po dvou knockdownech Molocha připsal vítězství na body.

Rytmus se v boxu poměří s Molochem Foto: Profimedia

Fight Night Challenge 2: Patrik „Rytmus“ Vrbovský vs. Denis „Moloch“ Domaracký

Česko-slovenský král rapové scény Rytmus znovu nasadí boxerské rukavice. V pátek 3. června okolo 21:00 poměří síly s rapperem Molochem. Mezi oběma panuje dlouholetý osobní spor a ostrý trashtalk. V tomto zápase tak budou nepochybně létat jiskry a velké emoce. Potvrdí Rytmus roli jasného kurzového favorita? Vsaďte si na zápas Rytmus vs. Moloch se skvělým bonusem za registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Box: Moloch vs. Rytmus kurzy, informace, sázkový tip

Rytmus se na galavečeru Fight Night Challenge 2 v Bratislavě postaví ke svému třetímu boxerskému utkání. Předchozí střetnutí s Marpem (2018) i Gáborem Borárosem (2021) skončily shodně jeho porážkou na body. Vždy ale ukázal velké srdce, houževnatost a progres.

Rytmus se boxu věnuje 5 let a během této doby jeho láska ke královskému sportu postupně sílí. Odolnost vůči úderům a práce z přední ruky. To jsou největší zbraně 45letého Rytmuse, který v souboji s Molochem pomýšlí nejen na vítězství stylem KO, ale zároveň na jednoznačnou demolici soupeře.

Moloch Vlavo taktéž není v boxu žádným nováčkem. I on dlouhé roky v různé intenzitě trénuje a na úvodním turnaji Fight Night Challenge 1 v závěru minulého roku nastoupil ke svému prvnímu zápasu. Nad jeho síly byl známý barber Laky Royal, který ukázal lepší fyzickou kondici a Molocha zaslouženě porazil na body.

Duel Moloch vs. Rytmus je hodně osobní, což bylo na tiskových konferencích obrovsky cítit. Rytmus je ale ve srovnání se soupeřem mnohem komplexnější a technicky lépe vybavený boxer, což by se v utkání mělo jednoznačně projevit. Rapovou legendu si na sparingy nedávno pozval i Karlos Terminátor Vémola, což jasně ukazuje na Rytmusovu současnou úroveň boxu.

TIP: Rytmus zvítězí, v kurzu 1,10 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem za registraci

Rytmus je v tomto zápase jasným favoritem

Jak se dá Rytmus sledovat box dnes proti Molochovi? Online livestream

Celá řada nejen boxerských akcí pravidelně běží na Fortuna TV. Nebude to však případ turnaje Fight Night Challenge 2, přestože sázková kancelář Fortuna je oficiálním partnerem organizace. Živý přenos Fight Night Challenge budete moci sledovat pouze prostřednictvím placeného PPV streamu, jehož cena je 9,99 EUR. Další možnosti, jak se podívat na boxerské zápasy FNC 2 live k dispozici nebudou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a v kolik hodin je zápas Rytmus Moloch?

Legendární Rapper Patrik Vrbovský, aka Rytmus se na turnaji Fight Night Challenge 2 utká v boxu s Molochem Vlavem. Zápas je naplánován zhruba mezi 21:00 – 22:00. Kompletní info k zápasu najdete zde

2️⃣ Kde sledovat Box Rytmus dnes s Molochem?

Zápas Moloch vs. Rytmus živě poběží v rámci placeného PPV v pátek 3. června na turnaji FNC 2. Jaká je cena za přenos a další informace najdete po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se po dlouhé pauze vrací k MMA

Oktagon 33: Vémola vs. Pasternak analýza, kurzy, livestream

Karlos Terminátor Vémola se po 14 měsících vrací do klece.⏰ Rozbor utkání, sázkovou inspiraci a návod na livestream✔️, přinášíme v tomto...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...