Oktagon 33: Vémola vs. Pasternak analýza, kurzy, livestream

Karlos Terminátor Vémola se po 14 měsících vrací do klece. Na turnaji Oktagon 33 v německém Frankfurtu bude čelit nebezpečnému a zároveň zkušenému polskému bojovníkovi Michalu Pasternakovi. Rozbor tohoto utkání, sázkovou inspiraci a návod na livestream, přinášíme v článku.

Karlos Vémola se po dlouhé pauze vrací k MMA Foto: OKTAGON MMA

Turnaj Oktagon 33 Německo: Karlos Vémola vs. Michal Pasternak - datum, informace

Kariéra českého Terminátora visela doslova na vlásku. Karlos Vémola ale komplikované zranění ruky překonal a po úspěšném odskočení k boxu se v sobotu 4. června vrátí k tomu, co mu jde nejlépe. Ve váze do 93 kilogramů ho ovšem nečekaná nic jednoduchého. Majitel černého pásu v BJJ Michal Pasternak představuje pro Terminátora pořádnou výzvu, a proto si nenechte ujít bitvu Vémola vs. Pasternak na turnaji Oktagon 33 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Polotěžká váha: Pasternak - Vémola kurzy a sázkový tip

Karlos Vémola se po vítězném boxerském zápase s Marpem a hlavně vleklém zranění definitivně vrací k MMA. Plány jsou jasné. Vše směřovat k titulovému zápasu polotěžké váhy na pražské Štvanici, kde se letos oblíbený event pod otevřeným nebem koná 23. července.

První překážku představuje na německém turnaji Oktagon 33 ostřílený polský bijec Michal Pasternak. Vémola jde do zápasu pouhých 14 dní po akci Oktagon Underground, kde jednoznačně a zároveň kontroverzně porazil rapera Marpa a svůj první boxerský zápas kariéry ozdobil „povinným“ vítězstvím.

Tvrdá příprava v Pražském rohovníku a Spejbl Gymu mu však jednoznačně přijde vhod i pro další MMA kariéru. Kromě vidiny titulového pásu žene Terminátora i touha rozšířit za odměnu svou zvířecí smečku ve Vémolandu. Vedle honosné vily by se totiž co nevidět měl procházet slon. Důležitější informací je ale fakt, že vedle boxerské přípravy Karlos driloval v posledních měsících také zem s vyhlášeným BJJ specialistou Yakuzou a kvalitními sparingpartnery v Reinders Gymu.

KARLOS VÉMOLA MICHAL PASTERNAK
Výhry (31) Výhry (16)
✏️KO / TKO: 8 ✏️KO / TKO: 6
✏️Submise: 16 ✏️Submise: 4
✏️Body: 7 ✏️Body: 6
Prohry (6) Prohry (7)
✏️KO / TKO: 1 ✏️KO / TKO: 1
✏️Submise: 3 ✏️Submise: 1
✏️Body: 2 ✏️Body: 5

Sledujte všechny zápasy na Tipsport TV

Michal Pasternak je 38letý polský bojovník, který posbíral ve své bohaté několik titulů a působil i v přední světové organizaci ONE FC, kde se dokonce poměřil s legendárním BJJ specialistou Rogerem Graciem. Největší zbraní polského Vampira Michala Pasternaka je jeho komplexnost. Dokáže být totiž tvrdý v postoji i houževnatý na zemi. Ze 7 porážek prohrál pouze 2x před časovým limitem. Zajímavostí je, že prvních 11 zápasu profi kariéry dokázal vyhrát, poprvé padl až v roce 2016 se zmíněným Graciem.

Pro Karlose Vémolu jde o velmi těžkého soupeře, speciálně po tak dlouhé zápasové MMA pauze. Přesto se dá očekávat, že se Terminátor bude držet svého silového wrestlingu s cílem soupeře co nejdříve dostat pod sebe a tam ho ukončit na submisi.

TIP: Karlos Vémola zvítězí, v kurzu 1,15 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Karlos Vémola jde do zápasu znovu v roli jasného favorita

Půjde Vémola sledovat zdarma online? Oktagon live stream Tipsport TV

Návrat Karlose Vémoly do klece Oktagonu sledujte živě na Tipsport TV. Ke spuštění streamu se stačí jednoduše zaregistrovat, nebo mít vsazený tiket za minimálně 30 kč v posledních 14 dnech. U Sázkové kanceláře Tipsport můžete sledovat online živě všechny zápasy turnaje Oktagon 33 ve výborné kvalitě a bez reklam. K dispozici jsou zde i velmi populární live sázky během každého utkání fight card.

Druhou možností je zakoupení PPV streamu na oktagon.tv za 10,99 EUR v předprodeji a 13,99 EUR v den konání eventu. Živě Vémola v televizi určitě nebude a to stejné platí o všech zápasech tohoto i dalších turnajů. Oktagon MMA totiž dlouhodobě sází na spolupráci s Tipsportem a vlastní vysílací platformu.

Vémola MMA zápas Oktagon 33: Buchinger vs. Keita fight card, zápasy Oktagon 33

Hlavním zápasem turnaje Oktagon 33 je titulový souboj lehké váhy mezi Ivanem Buchingerem a Losenem Keitou. Na prvním Oktagon galavečeru mimo česko-slovenské hranice jde do akce celá řada německých bojovníků. Duel Karlose Vémoly s Michalem Pasternakem přitahuje pozornost celé česko-slovenské scény i německých fanoušků, na které primárně a logicky tento turnaj cílí.

OKTAGON 33 FRANKFURT
Main card Tipsport TV / PPV stream
Lightweight title fight Ivan Buchinger vs. Losene Keita (KO)
Light heavyweight Stephan Pütz (body) vs. Martin Zawada
Finále Oktagon Výzvy Hassan Shaaban
vs. Selim Topuz (body)
Light heavyweight Karlos Vémola (submise) vs. Michal Pasternak
Welterweight Christian Eckerlin (TKO) vs. Wendell de Oliveira
Welterweight David Zawada (TKO) vs. Erhan Kartal
Prelims card Tipsport TV / PPV stream
Welterweight Christian Jungwirth (TKO) vs. Ivica Truscek
Middleweight Zdeněk Polívka (TKO) vs. Cheick Kone
Heavyweight Hatef Moeil (TKO) vs. Kerisson Rezende
Featherweight Jaroslav Pokorný vs. Ahmed Vila (body)
Heavyweight Donald Cosic vs. Adam Palasz (body)
Welterweight Jamie Cordero (body) vs. Endrit Brajskhori
Zdarma Youtube Free Prelims
Bantamweight Michael Diega Scheck (body) vs. Cory Tait

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a s kým má Vémola zápas v MMA?

Karlos Terminátor Vémola se v rámci svého velkého návratu do klece utká 4. června s Michalem Pasternakem. Analýzu utkání i zajímavý sázkový tip najdete uvnitř tohoto článku.

2️⃣ Jaké jsou kurzy na zápas Pasternak - Vémola Oktagon 33?

Bookmakeři, fanoušci i MMA odborníci jednoznačně favorizují Karlose Vémolu, přestože Michal Pasternak představuje pro Terminátora velmi těžkou prověrku. Více informací k zápasu i celému turnaji se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník lehké váhy Oktagonu Losene Keita

Losene Keita - životopis a zápasy MMA bojovníka

Je mladý, nespoutaný a extrémně kvalitní ✔️. V kariéře neporažený Belgičan s guinejskými kořeny Losene Keita ⚡ vlétl na půdu Oktagonu ve...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Oktagon Challenge Germany

Oktagon Výzva Německo: informace, týmy, bojovníci

Největší česko-slovenská MMA organizace Oktagon se odhodlala k zásadnímu kroku✔️. Nově se pokusí fanoušky oslovit v zahraničí, konkrétně v...